Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott rekordot jelentő negyedik alkalommal hódítja el az Európa-bajnoki trófeát, ha vasárnap este (21.00) legyőzi a berlini döntőben a legutóbbi kontinenstornán ezüstérmes és története első diadalára készülő Angliát. A finálé előtt a spanyolok fantasztikus videót osztottak meg, amelyen mindenki betekinthetett abba, hogyan készülnek a sztárfocisták a nagy napra.

A június 14-én kezdődött németországi viadalon látottak alapján az egyenes kieséses szakasz két ágáról két, egymástól nagy mértékben eltérő játékfilozófiával rendelkező csapat jutott a fináléba, amely részben ezért is komoly izgalmakat ígér. 

spanyol válogatott
Hamarosan a döntőben lép pályára a spanyol fociválogatott
Fotó: X/RFEF

A spanyolok túl vannak a taktikai értekezleten

A kezdésig még jó pár ra hátra van - a meccs 21 órakor kezdődik a francia Francois Letexier sípjelére -, a spanyolok azonban már túl vannak az ilyenkor szokásos taktikai értekezleten.

Az RFEF pedig pár másodpercben megmutatta, hogyan érkeztek meg a sztáfocisták Luis de la Fuente szövetségi kapitány utolsó eligazítására a szálloda egyik különtermébe.

"Az utolsó taktikai értekezlet. 

A csapat a ma esti döntő előtt megkapta az utolsó utasításokat a válogatott szállodájában"

 - írt a a videó mellé a Spanyol Labdarúgó-szövetség az X-oldalára feltöltött videó mellé.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről