Vágólapra másolva!
Szerda este a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének visszavágóján a luxemburgi Differdange hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott a feröeri Klaksvik ellen, így összesítésben a vendégek 2-0-val mentek tovább a második körbe. A luxemburgi kapuban az a Felipe védett, aki 2020-ban botrányos körülmények között távozott a Kisvárdából.

Több mint négy éve történt, de valószínűleg a Kisvárdának szurkolók a mai napig élénken emlékeznek Felipére, a csapat korábbi brazil kapusára. Révész Attila, a Kisvárda akkori sportigazgatója 2020 elején állt a sajtó elé, ahol elmondta, a közönségkedvenc kapus megkereste őt, hogy nem érzi tökéletesnek a térdét, már nem érzi frissnek a testét, és 35 évesen szeretne a civil életére, a családjára koncentrálni, magyarán el akart jönni a klubtól.

Felipe külön hangsúlyozta Révésznek, szó nincs arról, hogy máshova menne, nagyon jól érezte magát a kisvárdai másfél éve alatt, de már nem tudna azon a szinten teljesíteni, amelyet elvárna magától, így visszavonulna. 

A klub elfogadta a játékos érveit és szabad utat adott neki. Ezután mindenkit meglepett a hálóőr azzal, hogy otthonában, Brazíliában megállapodott egy helyi csapattal és visszatért a kapuba. 

Azóta sem hagyta abba a sportot Felipe, éppen július elsején igazolt a luxemburgi együttesbe, ahol szerdán gól nélkül lehozta a meccset, igaz, ez sem volt elég a továbbjutáshoz.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.