Vágólapra másolva!
A pihenőjét tölti az Európa-bajnoki szereplés után a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi.

A németországi Európa-bajnokság csoportkörében három ponttal záró, és ezzel végül (részben Georgia Portugália felett aratott győzelmének köszönhetően) a nyolcaddöntőről lemaradó magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi sorsa július elején dőlt el: a folytatásban is ő irányítja a nemzeti együttest. Ennek ellenére az 59 éves szakemberben maradt némi keserűség, amely már az Eb-szereplés során is jellemző volt rá – derült ki egy, a közösségi médiába feltöltött bejegyzésből.

Magyarország, magyar válogatott, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, euro2024magyarok, sajtótájékoztató, 2024.06.27., Marco Rossi
 Marco Rossi szövetségi kapitány még mindig nem heverte ki teljesen, hogy nem jutott tovább az Eb-n a magyar válogatott
Fotó: Mirkó István - Magyar Nemzet

Marco Rossi Olaszországban tölti a pihenését, egy szállodatulajdonos szerint azonban még mindig kesereg az Eb-szereplés miatt

Marco Rossi felesége, Mariella társaságában néhány napja a dél-olaszországi Amalfi-parton pihen, a hely csupán pár kilométerre van attól a helytől, ahol nemrég Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka is nyaraltak. Egy olasz lap arról írt, hogy Rossi azért ezt a helyszínt választotta, mert csodálatos környezetben szeretett volna pihenni és érzelmileg feltöltődni, mielőtt visszatér Magyarországra az új célok elérése érdekében. Szeptemberben ugyanis már kezdődik a Nemzetek Ligája (Németország, Hollandia és Bosznia-Hercegovina lesznek a magyar válogatott ellenfelei), jövőre pedig a 2026-os világbajnokság selejtezőire kerül sor.

Egy praianói hotel tulajdonosai, Genny és Salvatore Gagliano egy közös fotót készítettek a magyar fociválogatott szövetségi kapitányával, utóbbi pedig egy bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán, amelyben leírta, milyennek látta Rossit.

Még mindig van benne némi keserűség Georgia Portugália felett aratott váratlan győzelme miatt, ami azt jelentette, hogy nem jutottak tovább a nyolcaddöntőbe" 

– idézte a Bors a futballhoz ezer szállal kötődő hoteltulajdonos testvérpár egyik tagját, Salvatore Gaglianót, aki nem mellesleg a dél-olasz Campania régió fociszövetségének vezetője is. A Gagliano fivérek egyben sok szerencsét kívántak a jövőben a Misternek.

Kapcsolódó cikkek

Mindent egy helyen az Eb-ről