Vágólapra másolva!
A játékosként 22-szeres válogatott Laczkó Zsolt veszi át a Budapest Honvéd második csapatának irányítását, de továbbra is segíti Marco Rossi munkáját a magyar labdarúgó-válogatottnál.

A klub honlapján jelentette be, hogy Kurucsai Milán helyét a 37 éves Laczkó veszi át, aki 2017-ben játékosként Marco Rossi vezetésével bajnoki címet ünnepelhetett a kispestiekkel, jelenleg pedig a szövetségi kapitány munkáját pályaedzőként segíti a válogatottnál - írja az MTI.

Budapest Honvéd, Laczkó Zsolt
Laczkó Zsolt lett a Budapest Honvéd második csapatának vezetőedzője
Fotó: honvedfc.hu

Marco Rossitól, a játékosoktól, a szakmai stábtól is sokat tanultam az elmúlt három évben, biztosan tudok meríteni abból és olyan elemeket is beletenni a munkába, amelyekre a mi játékosainknak is szükségük van"

 - mondta a klub oldalán Laczkó, aki aktív pályafutását követően a Puskás Akadémiánál kezdte a szakmát egyéni képzésekért felelős edzőként, majd U15-ös és U17-es edző is volt, utóbbi korosztállyal bajnokságot nyert az előző kiírásban. Idén pedig felvették a pro-licences edzőképzésre.

"A célunk az, hogy minél több akadémistának legyen lehetősége felkerülni az első csapathoz, hogy ott minél több és jobb Honvéd-nevelés szerepelhessen" - hangsúlyozta Laczkó.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről