Vágólapra másolva!
Visszatért a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Zalaegerszeghez Yohan Croizet, aki az előző kiírásban kölcsönben szerepelt az együttesnél.

A ZTE honlapja szerint a tapasztalt francia légiós egy plusz egy éves szerződést írt alá.

Yohan Croizet
Yohan Croizet visszatért Zalaegerszegre
Fotó: ZTE FC

„Öröm számomra visszatérni, a tavalyi szezon volt az egyik legjobb, amit tapasztaltam eddigi karrierem során.

 Meg kell tartanunk az alapot, amelyet az év elején elkezdünk felépíteni, hogy jól kezdjük a szezont. A keret még mindig rendkívül fiatal, én vagyok a legidősebb játékos és kedvemre való a felelősség, amit ez vonz maga után. Fontos feladatom lesz, hogy segítsem az ifjabbakat a pályán és minden tőlem telhetőt megteszek majd. Győztes mentalitásom van és azért vagyok itt, hogy együtt sikert érjünk el a klubbal” - mondta a játékos a klub honlapjának.

Az Újpesttől érkezett Croizet az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve összesen 30 találkozón lépett pályára zalaegerszegi színekben. A 32 éves támadó 12 gólig és öt gólpasszig jutott, ami egyben a legtermékenyebb szezonja volt felnőtt pályafutása során.

Croizet 2021 februárjában érkezett Magyarországra, korábban többek között a belga élvonalban és az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) is szerepelt.

Az újpesti együttes szerdán szintén a honlapján közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a játékossal.

"Yohan Croizet a mai naptól – 2024. 07. 17. – nem az Újpest FC játékosa. 

A francia labdarúgó a klub filozófiájába többé nem fér bele, így a szerződését közös megegyezéssel felbontottuk" - írta az Újpest. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Mindent egy helyen az Eb-ről