Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Alvaro Morata szerint külföldön boldogabb életet élhet, mert a hazájában nem tisztelik eléggé. Az Atlético Madrid csatára a franciák elleni Eb-elődöntő előtt arról is beszélt, hogy az Európa-bajnokság után visszavonulhat a nemzeti csapattól.

A 31 éves csatár az Európa-bajnokságon eddig 5 mérkőzésen lépett pályára, a csoportkörben egy gólt szerzett a horvátok elleni meccsen. Morata a franciák elleni Eb-elődöntő előtt a spanyol Marcának adott interjújában sejtelmesen beszélt a jövőjéről. Az Atlético Madrid támadója azt pedzegette, hogy az Európa-bajnokság után visszavonulhat a válogatottól, és arról is beszélt, mennyire nehéz futballistának lenni Spanyolországban.

Alvaro Morata visszavonulhat a spanyol válogatottól az Eb után
Fotó: AFP (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Moratának elege van Spanyolországból

A futballban semmi sem biztos. Majd kiderül, hogyan fejezzük be az Eb-t, aztán meglátjuk. Nem akarom az áldozat szerepét játszani és panaszkodni, 

de tiszta szívemből mondom, hogy Spanyolországban olykor vannak nagyon nehéz pillanataim. Most azt akarom, hogy az Eb a lehető legjobban érjen véget, élvezni szeretném a játékot, mert lehet, hogy ez az utolsó világeseményem a válogatottal" - árulta el a Real Madriddal kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Morata.

Az Atlético sztárja szerint sok stresszel jár a hazájában futballozni, ugyanis úgy érzi, nem tisztelik az emberek, külföldön viszont egészen mást tapasztalt.

Külföldön boldogabb vagyok, mert az emberek tisztelnek. Spanyolországban nem tisztelnek semmit és senkit

- mondta a 31 éves csatár, aki korábban az angol Chelsea-ben és az olasz Juventusban is futballozott.

Moratával kapcsolatban az a hír is felröppent, miszerint az Atléticótól is távozik, de a rutinos csatár szerint addig marad, amíg nem nyer legalább egy trófeát a madridi klubbal. "El sem tudom képzelni, milyen lehet ebben a mezben nyerni, és addig nem adom fel, amíg nem sikerül" - tette hozzá a spanyol válogatott csapatkapitánya. 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről