Vágólapra másolva!
A Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt Lisztes Krisztiánnal a soraiban már javában készül a következő szezonra. A Ferencvárostól igazolt új nyári szerzemény az egyik edzés során egy látványos góllal mutatta meg, hogy miért volt érdemes őt leigazolni.

Tavaly ősszel vált biztossá, hogy a 49-szeres válogatott korábbi labdarúgó, Lisztes Krisztián 19 éves fia, ifjabb Lisztes Krisztián az Eintracht Frankfurthoz igazol, amely 4.5 millió eurót fizetett a magyar játékosért a Ferencvárosnak. Lisztes a mögöttünk hagyott idényt még a magyar bajnoknál töltötte, július elején viszont csatlakozott az Eintracht Frankfurt keretéhez, amely a magyar játékossal a soraiban kezdte meg a felkészülést a 2024/25-ös szezonra. 

Lisztes Krisztián
Lisztes Krisztiánnal a soraiban kezdte meg a felkészülést az új szezonra a Frankfurt
Fotó: Instagram/eintrachtfrankfurt

Korábban felvetődött, hogy Lisztest az új klubja akár kölcsönadhatja, ezeket a híreket azonban cáfolta az édesapja, ugyanis a Bundesliga előző idényét hatodikként záró klub komolyan számol a magyar utánpótlás-válogatott támadóval, akinek fényes jövőt jósolnak. Lisztes az egyik edzésen meg is mutatta, miért dicsérték előzetesen annyira Frankfurtban.

A felkészülési szezon előtt szokásos teljesítménytesztek és orvosi vizsgálatok után a játékosok már rendes edzéseken készülnek az új idényre. A német klub a közösségi oldalán megosztott egy videót, amelyen a tréningen 

Lisztes nagyon pimasz gólt lőtt: a kiugratás után lazán átemelte a kapus felett a labdát, ami a hálóba pattant.

Lisztes egyébként a 23-as számú mezt örökölte meg a télig a norvég Bodö/Glimtnek kölcsönadott Jens Petter Haugétól.

A Frankfurt augusztus 19-én, a másodosztályú Braunschweig otthonában lép pályára először a Német Kupában, majd a Bundesliga új idényét augusztus 24-én, a BL-ezüstérmes Dortmund vendégeként kezdi meg.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről