Vágólapra másolva!
Egybehangzó angol sajtóhírek szerint megszületett az egyezség a Paris Saint-Germain és a Manchester United között, így Angliába igazol az uruguayi válogatott Manuel Ugarte.

Az uruguayi válogatott Manuel Ugartéért eredetileg 60 millió eurót szeretett volna a PSG, amely a hírek szerint 50-et kap és később, bizonyos feltételek teljesülése mellet kaphat még 10-et. A 23 éves védekező középpályás egy éve igazolt a PSG-hez a portugál Sportingtól, akkor 60 millió eurót fizettek érte a franciák. A PSG-ben összesen 37 meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett. Ebben a szezonban még nincs meccse a párizsi csapatban. 

manuel ugarte
Manchesterbe igazol az uruguayi válogatott Manuel Ugarte
Fotó: AFP 

Ugarte lehet a Manchester United ötödik nyári szerzeménye Leny Yoro, Matthijs de Ligt, Joshua Zirkzee és Noussair Mazraoui után.

 

Ugarte régóta a célkeresztben volt

A Manchester United régóta szerette volna megszerezni Ugartét, hosszú hetek óta zajlottak az egyeztetések a 22-szeres válogatott játékosért. A hírek szerint az uruguayi kedden meg is érkezik Manchesterbe, ahol átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

A manchesteri csapatból távozók is vannak, a hírek szerint már át is esett az orvosi vizsgálatokon a tunéziai Hannibal Mejbri, aki a Burnley játékosa lesz.

Minden bizonnyal távozik a skót válogatott Scott McTominay is, akinek az eligazolása is kellett Ugarte megszerzéséhez. A Napoli és a United már korábban megegyezett a 30 millió eurós vételárról, hamarosan az ő távozását is bejelenthetik. McTominay személyében a klub egyik sajátnevelésű játékosa távozik, neki egy év volt még hátra a szerződéséből.  
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!