A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Szerda este rendezik az UEFA európai Szuperkupát, amelyben a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid az Európa-liga-győztes Atalantával csap össze. A mérkőzés előtti napon egy súlyos sérülés történt a Real Madrid edzésén.

A madridiak középpályása, Eduardo Camavinga várhatóan kihagyja a szerdai UEFA Szuperkupát, miután kedden edzés közben megsérült a térde. A francia válogatott játékos a varsói Nemzeti Stadionban egy kispályás edzésen szenvedett sérülést. 

A közösségi médiában széles körben elterjedt videofelvételen látszott, hogy a 21 éves focista megcsúszott, és szerencsétlenül landolt, miközben megpróbált elfutni francia csapattársa, Aurelien Tchouameni mellett.


 

A felvételen jól látható, ahogy a korábbi Rennes-i középpályás fájdalmában felsikolt, és a csapattársai vigasztalják, miközben a bal térdét szorongatja.

A pályán az orvosi személyzet kezelte, mielőtt segítség nélkül elsétált a kispad irányába. Az öltözőben végzett vizsgálatot követően kizárták a keresztszalag-sérülést. Camavinga szerda reggel további vizsgálatokon esik át, hogy megállapítsák a sérülés mértékét, a klub attól tart, hogy belső szalagszakadást szenvedett. 

A fiatal labdarúgó a madridiaknál 145 fellépésén két Bajnokok Ligáját, két La Liga-címet és egy FIFA-klubvilágbajnokságot nyert eddig.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!