A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meghan Markle magából kivetkőzve ordibált

Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Már lassan megszokottá válik, hogy Meghan Markle nem tud meglenni sorozatos botrányok nélkül. A minap egy interjú után kezdett el ordibálni, és még férjére, Harry hercegre is megharagudott.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle még 2018-ban házasodtak össze, és habár a nyilvánosság előtt mindig a tökéletes pár szerepét mutatták, a valóságban ez koránt sem volt így. Már korábban is arról cikkeztek a brit lapok, hogy nő a feszültség Sussexék között, közelálló, bennfentes informátor szerint pedig valójában már nem találják a helyüket egymás mellett. A sorozatos botrányaik, a királyi családdal folyamatos konfliktusaik sem segítettek abban, hogy ők egészséges házasságban éljenek.

A pár nemrég a CBS Sunday Morning in America műsorában vendégeskedett, azonban Sussex hercegnéje az interjú egy pontján teljesen kiakadt, és magából kikelve elkezdett ordibálni.

Angela Levin királyi szakértő szerint nem egyeztettek vele előre arról, hogy Jane Pauley műsorvezető az öngyilkossági kísérletéről fogja őt kérdezni, és ez volt az a pont, mikor végleg betelt nála a pohár. 

Miután az interjú véget ért, üvöltözött a producerekkel, nagyon-nagyon bosszús volt, amiért erről kérdezték. 

Nem szabad ilyet csinálni Meghannel, mert ő szeret irányítani. Ezután persze nem tudta visszatartani dühét - kezdte. 

"Ugyanúgy, mint az interjúban se, azon kívül sem tudta elviselni, amikor Harry megszólalt. 

Csúnya szemekkel és szörnyű arckifejezéssel nézett rá, mert nem akarta, hogy beszéljen. 

Jelenleg nagyon el van veszve... Szerintem nagyon-nagyon rosszul van" - árulta el a szakértő, aki szerint Harry és Meghan nem olyan boldogok, mint ahogyan azt kívülről mutatják - számolt be róla a Mirror. 

Harry herceg részegen alázta meg feleségét

Harry herceg a Spare azaz a Tartalék című könyvében leírta, hogy még csak pár hónapja alkotott egy pár mostani feleségével, mikor hatalmasat veszekedtek. Saját bevallása szerint kegyetlenül, már megalázóan beszélt Markle-el, ami annak is betudható, hogy aznap részeg volt.

Talán a fejembe szállt a bor.

Talán a hetek óta tartó sajtó elleni küzdelem megviselt. Valamilyen oknál fogva, amikor a beszélgetés váratlan fordulatot vett, az megérintett.

Aztán dühös lettem.

Aránytalanul, felületesen dühös" - magyarázta.

Harry állítólag félreértett valamit, amin Meghan mondott, amire a megszokottnál keményebben reagált.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!