A szőke bombázó felfedte Maradona szextitkait

Horizontal PORTRAIT SEATED SIDE BY SIDE
Former Argentina football coach Diego Maradona (L) and Veronica Ojeda, watch as Serbia's Novak Djokovic plays Czech Republic player Tomas Berdych, during their singles tennis match on the second day of the ATP World Tour Finals, at the O2, in south-east London on November 22, 2010. AFP PHOTO / GLYN KIRK / AFP PHOTO / GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
Diego Maradona egykori párja, Veronica Ojeda azt mondja, hogy nem találkozott az argentin világbajnoknál jobb férfival az ágyban. A nő két évig nem szexelt, miután szakítottak. 

Tízes listán tízes – így értékelte Maradona ágyban nyújtott teljesítményét a futballista egykori szerelme, hozzátéve, hogy "orális szexben jobb is lehetett volna, arra csak nyolcast adok".

Az egyik argentin rádiónak interjút adó Veronica Ojedának volt ideje megismerni Maradonát, hiszen nyolc évig együtt éltek, és van egy közös gyermekük is, Diego Fernando.

2010-ben együtt nézték Novak Djokovic és Tomas Berdych teniszmeccsét Forrás: AFP/Glyn Kirk

Miután szakítottunk, két évig nem is szexeltem senkivel. Igazi szenvedély volt közöttünk" – emlékezett vissza Veronica Ojeda.

Arról is mesélt, hogy Maradonának volt egy fétise. "Többször arra kért, hogy öltözzek be rendőrnőnek. Azóta is megvan ez a jelmezem. De a többi is, amiket hordtam."

Azt is elárulta, hogy egy alkalommal

Kolumbiában egy olyan úszómedencében szeretkeztek, amely tele volt emberekkel.

"Nem tudom, bárki észrevette-e, mit művelünk."

Maradona legidősebb lánya, Dalma nem igazán örült Ojeda kitárulkozásának. "Szégyellem magam, hogy ezeket kell hallanom. Ez teljesen felesleges volt. Ennél mélyebbre nem lehet süllyedni. Valójában semmi rosszat nem mondott az apámról, de jobb lett volna, ha inkább csendben marad."

Mindent egy helyen az Eb-ről