Törött állkapcsa sem zavarta, gyilkos ütéssel sokkolta ellenfelét - videó

Vágólapra másolva!
A vezető ketrecharc-szervezet, a UFC vasárnapi gáláján az egyik különdíjat a felvezető programban szereplő Davey Grant kapta egy irgalmatlanul nagy kiütésért. Pontosabban nem csak azért. 

A 34 éves angolnak, aki a szervezet valóságshow-jában, a The Ultimate Fighterben tűnt fel, ahol egészen a döntőig jutott, ez volt az ötödik meccse a UFC-ben, és a két győzelem, két vereség mérleget javítandó nagyon kellett neki egy győzelem, hogy ne tegye parkolópályára a szervezet.

De Martin Day ellen sem állt jól, azonban az utolsó, azaz a 3. menet közepén egy csodálatosan tiszta jobb-bal kombinációval – nincs erre jobb szó – merevre ütötte ellenfelét. Még az ilyenkor szokásos "rávetem magam, és ütök még rá párat" műveletre sem volt szükség, látszott, hogy Day számára lekapcsolták a villanyt.

A hátsó kameraállásból sem mutat rosszul:

Grant aztán a ketrecből kezdett magyarázni Dana White-nak, a UFC elnökének, és mint az MMA Junkie cikkéből kiderül, azt mondta el a főnöknek, hogy az első menetben belenézett egy ütésbe, amitől eltört az állkapcsa... White pedig megnyugtatta, hogy meglesz a jutalma: 50 ezer dollárt kapott Grant az est legnagyobb K.O.-jáért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!