Vágólapra másolva!
Ukrajnában, de lassan az egész világon nagyon népszerű a gyönyörű urkán tévériporter, Olga Kalencsuk, aki csütörtökön este ott lesz Kijevben a Sahtar-AS Roma Európa Liga visszavágón. Az első meccset a Roma 3-0-ra nyerte meg, így a Donyeck szinte kilátástalan helyzetben van. Ez azonban kevésbé érdekes, mert Olga Kalencsuk mindenről elvonja a figyelmet.

Olga Kalencsukkal az olasz La Gazzetta Dello Sport is interjút készített. Ebből kiderült, hogy a lány gyerekkora óta imádja a focit, a testvére profi labdarúgó. Azt mondta, hogy egy pillanatig sem érezte hátrányát annak, hogy nő, hamar elfogadták őt ebben a férfiak uralta világban.

Olga Kalencsuk munka közben Forrás: Olga Kalencsuk Instagram

Jelenleg nem jár senkivel, élvezi a munkáját. Az Instagramon 2013 óta van jelen, élvezi a hatalmas népszerűséget. Nagyon vágyik arra, hogy Cristiano Ronaldóval és Lionel Messivel is interjút készíthessen. De korábban mikrofonvégre kapta már a Real Madrid edzőjét, Zindenie Zindane-t is. Azt mondta, ha a Sahtar csodát tesz és 4-0-ra legyőzi a Romát, akkor olyan szexi fotót tesz fel magáról, mint még sohasem.

Mi is mutatunk ebből a fajtából kettőt.

Forrás: Olga Kalencsuk Instagram

Ez is figyelemre méltó:

Forrás: Olga Kalencsuk Instagram

Forrás


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!