Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Élő:
Vágólapra másolva!
A korábbi wimbledoni döntős teniszezőnő, Eugenie Bouchard hihetetlen szexi fotókat és videót osztott meg a közösségi oldalán, miközben vadító bikiniben gereblyézik a kertjében. A rajongók megőrültek az erotikus bejegyzéstől, már több mint 116 ezren kedvelték.

Zseniális bemutatót tartott a saját kertjében, bikiniben gereblyézte fel a leveleket a szexi teniszezőnő, Eugenie Bouchard. 

Eugenie Bouchard
A szuperszexi Eugenie Bouchard modellkedésből akar megélni 
Fotó: Eugenie Bouchard/Instagram

Dögösen gereblyézik Eugenie Bouchard

Az egykori wimbledoni döntős, 30 éves játékos modellkedésből szeretne megélni, mióta visszavonult a teniszezéstől. Most pedig tartott egy kis bemutatót ebből a rajongóinak - szúrta ki a The Sun.

Nemrégiben arról beszélt, hogy a tenisz hogyan segített növelni a "szexuális vonzerejét", miközben a teniszről - egykor a világ ötödik legjobbja volt - a Pickleball nevű játékra váltott - mely a tenisz a tollaslabda és az asztalitenisz keresztezéséből jött létre.

Legutóbbi Instagram-bejegyzésében azonban 

letette az ütőt, és felkapta a gereblyét, hogy "udvari munkával" szerezzen magának kattintásokat.  Bouchard zöld bikiniben őrjíti meg a rajongóit, miközben semmi mást nem tett, mint a Miamiban található otthonának a kertjét tette rendbe. Persze, ezt igazán szexin tette.

A bejegyzésre kattintva lehet lapozni a képek és a videó között.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről