Vágólapra másolva!
José Mourinho lánya, Matilde egy fényűző esküvői ceremónia keretében férjhez ment a hétvégén.

A The Sun azt írja, hogy az ifjú pár Brian Adams Summer of 69 című dalára táncolt az esküvőn, melyet a Mourinho-család 2 millió fontot érő farmján rendeztek a portugáliai Setubalban.

Matilde Mourinho és Danny Graham 
Fotó: matildefmf@instagram

Matilde kilenc éve együtt van Danny Grahammal, a brit luxus ingatlanügynökkel, aki tavaly jegyezte el José Mourinho lányát. 

Az esküvőre pénteken került sor, a 300 fős lagzi pedig egészen vasárnapig tartott.

Az ékszerészként dolgozó Matilde egy pánt nélküli hímzett ruhában tündökölt, ezalatt édesapját mosolygós hangulatban fotózták a ceremónián. Ezt követően egy borospincében lehetett látni a sztáredzőt, amint vigyorogva beszélgetett az esküvő vendégeivel.

José Mourinho lánya még az énekesi képességeit is megcsillogtatta, amikor újdonsült férjével együtt táncolt a Summer of 69-re.

Elkelt José Mourinho gyönyörű lánya
Fotó: matildefmf@instagram

A portugál sztáredző egyébként nagyon várja, hogy végre nagypapa legyen. Mourinho korábban elmondta, hogy ha jön majd az unokája, akkor ismét csináltat majd egy tetoválást. 

A 61 éves szakember a futballtörténelem egyetlen edzője, aki már megnyerte a Bajnokok Ligáját, az Európa-ligát és a Konferencia-ligát is. Mourinho mindhárom trófeát magára varratta. 

Ahead of Borussia Dortmund v Real Madrid - UEFA Champions League Final
José Mourinho jelenleg a török Fenerbahce csapatánál dolgozik
Fotó: Anadolu via AFP

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!