Vágólapra másolva!
Magyarországot elhagyva Mexikóban él és dolgozik a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, Szilágyi Liliána. Az elmúlt években leginkább édesapjával hadakozó egykori sportoló jelenleg szállodákban takarít, de mellette jógaoktatóként és modellként is dolgozik.

Az egykori Eb-második Szilágyi Liliána nevével éveken át nap mint nap találkozhattunk, miután 2021-ben azzal vádolta meg apját, a korábban ugyancsak sikeres, olimpikon úszót, és edzőt, hogy éveken át testileg, lelkileg bántalmazta és szexuálisan zaklatta őt.

Szilágyi Liliána Mexikóban kezdett új életet, aminek nincs köze az úszáshoz
Fotó: lilianaszilagyi/instagram

A civilben ügyvéd Szilágyi Zoltán pert indított, amiben súlyos milliókat követelt lányától, akit becsület- és kegyeletsértéssel is megvádolt. A rendőrség mindkét fél vádjait vizsgálta, de Szilágyi Liliána vádjait illetően a nyomozást decemberben – elévülésre hivatkozva – befejezték, míg az édesapja által indított perek folytatódtak. Azonban miután Szilágyi Zoltán nem jelent meg az április 30-ra kitűzött tárgyaláson, a bíróság úgy tekintette, hogy ejtette a vádakat.

Szilágyi Liliána 2024 elején a Mexikóban költözött, és most az is kiderül, hogy mivel keresi a kenyerét a közép-amerikai országban. A Mandíner cikke azt írja, hogy 

a volt úszó közeli ismerőseinek elmondása szerint szállodákban vállal takarítást, közösségi oldalának tanúsága szerint azonban jógaoktatóként és szabadúszó modellként is dolgozik.

Kapcsolódó cikkek: 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!