Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Ivana Knöll, a katari labdarúgó-világbajnokság legismertebb és egyben legdögösebb szurkolója is megérkezett az Európa-bajnokságra. A horvát kebelcsoda Berlin legimpozánsabb szállodájában szállt meg, ám cseppet sincs megelégedve a körülményekkel és a közösségi oldalán panaszkodott a luxushotelre.

A horvát fociválogatott szombaton Spanyolország ellen kezdi meg Eb-szereplését, és természetesen a piros-fehér kockás mezes csapat legismertebb szurkolója, Ivana Köll is ott lesz a berlini stadionban. A 20min beszámolója szerint a korábbi szépségkirálynő - akit nem rég pornózásra akartak rávenni - az ötcsillagos Adlon luxusszállodában szállt meg, ám úgy tűnik, nincs mindennel megelégedve, ugyanis a közösségi oldalán panaszkodott.

Rengeteg pénzt kifizetni Berlin „legjobb szállodájáért”, ahol régi stílusúak a szobák, nem működik a klíma, a fitneszterem és az uszoda pedig még épül. Nem ajánlanám senki"

 – osztotta meg véleményét hárommilliós követőtáborával Knöll.

A horvát szurkolónő azt is elárulta a követőinek, hogy mennyibe került a szállása.

"Csak nekem 623 svájci frank (nagyjából 235 ezer forint) éjszakánként" – írta az Instagramon.
Knöllnek azonban nem sokáig kell a berlini szálláson maradnia, ugyanis a horvát csapat jövő szerdán már Hamburgban lép pályára Albánia elleni, ahová szintén elkíséri a csapatot a dögös drukker. Knöll egyébként nem rég elárulta, hogy szeretne az Eb-döntőig maradni Németországban.

Kapcsolódóc cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről