Vágólapra másolva!
A korábbi brazil válogatott focista, Douglas Costa hétfőn megérkezett új csapatához Sydney-be, kedden pedig általános meglepetésre azzal keltett feltűnést, hogy regisztrált az OnlyFans nevű pornóoldalra.

Régen hallottunk a korábbi 31-szeres brazil válogatott, Douglas Costáról, aki még mindig csak 33 éves, de pályafutása évek óta lejtmenetben van. A karrierje csúcsán a Bayern Münchenben és a Juventusban is megfordult szélső hétfőn aláírt legújabb csapatához az ausztrál élvonalban szereplő Sydney FC-hez.

A nős, de a brazil focistákoz hasonlóan az életet igencsak intenzíven élő Costa keddre is tartogatott egy meglepetést: regisztrált az OnlyFans nevű pornóoldalra, mégpedig nem látogatóként, hanem tartalomgyártóként. Az oldalon híres és kevésbé híres (főleg) nők mutatják meg a létező legtöbbet önmagukból havi előfizetési díjért cserébe. A török De Marke Sports szerint a játékos magánéletébe és a meccsek előtti-utáni történésekbe avatná be a rajongóit.

Hogy a családos focista pontosan milyen tartalmakkal készül, az az oldal leírásából sem derül ki világosan: "Álmodozó vagyok, de mindig két lábbal a földön állok. Szeretem a sportot és szeretek utazni. Remélem, hogy megmutathatom a privát részleteket nektek" - írja bemutatkozó szövegében. Csakhogy az angol "private" szó, nemi szervet is jelent, ami rögtön más megvilágításba helyezi a történetet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!