Vágólapra másolva!

Szombaton futótúra, vasárnap hegymenet Miskolcon

Október 20-án és 21-én egészségvédő programokat szervez a Zöld Sportok Clubja. A hivatalosan munkanappá előléptetett szombati napon esti, levezető futótúrára lehet jelentkezni. A táv mindössze 6 kilométer, amit 100 méteres szintemelkedés nehezít. Ezt a kihívást még a teljesen készületlen futók is könnyedén lekocogják.

A jelentkezők választhatnak, gyík (60 perces limitidő) vagy csiga (90 perces limitidő) csoportban vágnak neki a titkosított útvonalú versenynek. A csapatokat természetesen túravezetők irányítják az erdőben. A futótúrán korhatár-megkötés nélkül bárki rész vehet, a szervezőknek egyetlen kikötésük van csupán: rajtszám kizárólag azoknak jár, akik nem dohányoznak, vagy le akarnak szokni. Találkozó és rajt a Komlóstetői Általános Iskolánál lesz, ahol fél hatig lehet nevezni fejenként 300 forint ellenében.

Vasárnap City-Orom-Ostrom néven indít lépcső- és hegyi futóversenyt a klub. Jelentkezni fél 12-ig Miskolcon a Népkert észak-nyugati sarkában, a Múzeum melletti lépcsősor aljában lehet. A táv 1,5 kilométer lesz, 50 méteres meredek emelkedővel. A cél, meghódítani az Avasi-TV torony kilátóteraszát. Rajtszám mindenkinek 500 forint ellenében jár.

A versenyekről érdeklődni a klub (06-46) 334-502-es telefonszámán lehet.

Korábban:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!