Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Folytatódik az Európa-bajnokság, szerdán pedig a magyar válogatott is pályára lép 18.00 órától a házigazda németek ellen. Ha kihasználná a jó időt, és közös meccsnézés vágyna, mutatjuk, hol érdemes keresgélnie.

A Világgazdaság összeállította, hol érdemes kültéren nézni az egy hónapig tartó sporteseményt, ebből a listából szemezgetünk.

 

Lidl Fan Zone

Az UEFA EURO 2024 hivatalos partereként a Lidl Magyarország a Kopaszi Kertben, hozta létre a szurkolói zónáját. A közel 2000 férőhelyes ingyenes szurkolói rendezvénytéren két óriási LED-falon keresztül, kényelmes ülőhelyeken izgulhatják végig a meccseket nézők. A meccsek előtt és a szünetekben több focis aktivitást is segít a hangulat fokozásában. A jelenlévőknek lehetőségük nyílik teqballozni, footgolfozni, vagy éppen a fociketrecben is összemérhetik tudásukat napi minibajnokságok keretében. A Lidl Fan Zone Hétköznap 14 és 24 óra között, hétvégén: 10 és 24 óra között van nyitva, a belépés ingyenes.

Magyarország - Svájc, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, csoportkör, A csoport, RheinEnergieStadion, Köln, euro2024magyarok, 2024.06.15., szurkolók, Kopaszi-gát, Lidl szurkolói zóna
A Lidl Fan Zone 2000 férőhellyel üzemel
Fotó: Fotó: Teknős Miklós - Magyar Nemzet

 

Szabadság tér

Budapest egyik legnagyobb helyszíne, ahol két darab óriási, 45 négyzetméteres kivetítőn lehet nézni a meccseket. A helyszínen frissen csapolt sör és street food várja a közel tízezer szurkolót.

 

Budapest Park

A Budapest Park is meccsnéző helyszínné alakul át. Két kiemelt időpont: június 19-én Németország–Magyarország, és június 23-án Skócia–Magyarország mérkőzés kerül a kivetítőkre. A meccsek után afterparty is lesz. Fontos, hogy a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Hello Buda

Sokféle családi-baráti programmal várnak mindenkit a Rózsadombon is, ahol a labdarúgó-Eb meccseit óriás kivetítőkön és tévéken követhetjük nyomon. Ki lehet ülni a fedett és nyitott teraszok egyikére, de a tetőteraszon, a bárban és az egyes gasztroegységek előtt is nézhetjük a meccseket. A mérkőzések kapcsán változatos programok várják a szurkolókat, a nagyobb meccsek előtt pedig DJ-k alapozzák meg a hangulatot.

 

Akvárium Klub és Erzsébet tér

Az Erzsébet téren található szurkolói teraszon óriáskivetítő, hűsítő italok, finom ételek és rengeteg asztal várja a szurkolókat. A korábbi évekhez hasonlóan a foci-Eb idején is pezsegni fog az élet. Érdemes időben érkezni, hogy biztosan legyen helyetek, mert bár sok asztal van, de nagyon hamar megtelik a szurkolói zóna.

 

Városháza Pop-up park

A Városháza pop-up parkban is lehet követni az Európa-bajnokságot. Hatalmas kivetítővel, több bárral, kényelmes ülőhelyekkel és napernyőkkel várják azokat, akik már a délutáni meccsre is kimennének a nagy hőségben.

 

Budapest Garden

Az óbudai szabadtéri helyen is nyomon követhetjük a foci-Eb meccseit. A szurkolói faluban két óriási LED-falon és több nagy méretű kivetítőn élvezhetjük a meccseket. Az ehhez kapcsolódó programok között megtalálható lesz a labdarúgáshoz is köthető sport- és ügyességi verseny a támogatók által felajánlott értékes nyereményekkel.

 

További „Eb néző” helyszínek:

  • Pódium Szurkolói Terasz: a legendás Puskás-szoborra néző, szellős terasz
  • KIOSK Garden: Budapest legnagyobb szabadtéri terasza
  • Gozsdu-udvar: több gasztroegységben is lesznek meccsvetítések
  • Zsiráf Pesten és Budán: az Eiffel téren és a Millenáris Széllkapu parkban
  • Új Budai Parkszínpad: 5x3 méteres LED-fal a Feneketlen-tó szomszédságában

Mindent egy helyen az Eb-ről