Mit sem ér a Rocketsnek, ha parádézik a sztárja

Houston Rockets v Phoenix Suns GettyImageRank3 People SPORT HORIZONTAL Waist Up Basketball - Sport USA One Person Phoenix - Arizona Incidental People Photography Phoenix Suns Houston Rockets - Basketball Team NBA Talking Stick Resort Arena NBA Pro Basketb
PHOENIX, AZ - NOVEMBER 16: James Harden #13 of the Houston Rockets during the first half of the NBA game against the Phoenix Suns at Talking Stick Resort Arena on November 16, 2017 in Phoenix, Arizona. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Christian Petersen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egymást követő második meccsén dobott 51 pontot az NBA-ben szereplő Houston Rockets klasszisa, James Harden, csapata azonban, csakúgy, mint két nappal korábban a Lakerstől, ezúttal is kikapott, és ezúttal is otthon és most is egy Los Angeles-i csapattól. 

Kétszer ugyanabba a folyóba lépni? A Houston Rocketsnek majdnem sikerült. Azok után, hogy a csapat szerdán hazai pályán annak ellenére kikapott a Los Angeles Lakerstől, hogy a Rockets sztárja, James Harden 51 pontot szórt, pénteken a csapat ugyancsak a Toyota Centerben kaptak ki, a másik LA-i gárdától, a Clipperstől, Harden pedig a rend kedvéért újra 51 pontnál állt meg.

Nem rajta múlt:

A Rockets dolgát természetesen nem könnyítette meg, hogy nem számíthatott a nyáron éppen a Clipperstől érkező irányító, Chris Paul játékára.

A bajnok Golden State Warriors sorozatban a 11. győzelmét aratva viszont legyőzte a houstoni bravúr után vendégségbe érkező Lakerst. Tette mindezt Stephen Curry nélkül, de helyette ott volt a pályán a 33 pontig jutó Kevin Durant, és a 13 pontból és 11 lepattanóból, illetve a 20 pontból és 10 lepattanóból álló dupla-duplát jegyző Drammond Green és Jordan Bell. A Lakersben a két újonc villogott: Kyle Kuzma 27, Lonzo Ball pedig 24 pontig jutott.

Kezdi újra megtalálni önmagát a Milwaukee Bucks: ezúttal a Charlotte Hornetset győzték le szűken, de jó csapatmunkával. Kris Middleton, Giannis Antetekounmpo és Eric Bledsoe, azaz a csapat három sztárja, együttesen 78 pontot (26, 28, 24) hozott össze a 109-ből.

Eredmények:
Houston Rockets - Los Angeles Clippers 118-128
Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 113-106
Milwaukee Bucks - Charlotte Hornets 109-104
Portand TrailBlazers - Denver Nuggets 85-102
OKC Thunder - Atlanta Hawks 120-117
Miami Heat - Dallas Maverick 113-101
Brooklyn Nets - Washington Wizards 119-84
Orlando Magis - New Orleans Pelicans 97-111
Detroit Pistons - New York Knicks 104-101

Mindent egy helyen az Eb-ről