Egy kislány lett az NBA bajnokcsapatának veszte - videó

Chicago Bulls v Toronto Raptors GettyImageRank3 Color Image nba Horizontal SPORT BASKETBALL
TORONTO, ON - APRIL 12: DeMar DeRozan #11 of the Chicago Bulls celebrates with teammates after defeating the Toronto Raptors during the 2023 Play-In Tournament at the Scotiabank Arena on April 12, 2023 in Toronto, Ontario, Canada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Andrew Lahodynskyj/Getty Images/AFP (Photo by Andrew Lahodynskyj / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Torontóban lépett pályára a Chicago Bulls csapata az NBA Play-In szakaszában, ahol a csapatok az utolsó, rájátszást érő helyekért küzdenek.

A Bulls bravúros győzelmet aratott Torontóban, a 2019-es bajnokcsapat ellen, ugyanis a kanadai klub már 19 ponttal is vezetett, de végül 109-105-re a Bulls nyert.

Igazi netes sztár és mém lett a Raptors korábbi, a Bulls jelenlegi játékosának, DeMar DeRozannek a kislányából, aki egyedi módon „védekezett" az ellenféllel szemben. Diar minden büntetőnél, amit a Raptors dobott, olyan hangosan sikított, hogy azt még a tv-ben is lehetett hallani. A torontói kosarasok 36-szor állhattak a büntetővonalra és csak 18 pontot tudtak szerezni.

DeRozan a meccs után elmondta, Diar pénteken nem tud majd segíteni, mert iskolába kell majd mennie. A Bulls akkor a Miami Heat ellen lép pályára, hogy megszerezze a keleti főcsoport nyolcadik helyét és bejusson a rájátszásba.

Nyugaton az Oklahoma City a New Orleans Pelicanst verte123-118-ra, így pénteken a Minnesota ellen lép pályára az utolsó, nyugati rájátszásos helyért.

Mindent egy helyen az Eb-ről