Hajdú B. István kétségbeesve reklamálta a hordágyat a Vasas-Fehérvár kupameccsen

Russia Soccer Supercup Zenit - Lokomotiv football
6302883 07.08.2020 Medical staff members carry a stretcher during the Supercup soccer match between Zenit St. Petersburg and Lokomotiv Moscow, in Moscow, Russia. Alexander Vilf / Sputnik
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Magyar Kupában szerdán este csapott össze egymással a Fáy utcában a Vasas és a MOL Fehérvár együttese. A mérkőzés 13. percében a Vasas játékosa, Kalmár nagyon csúnyán odacsúszott Bolla Bendegúznak, aki nem tudta folytatni a játékot.

Bollát a MOL Fehérvár orvosi stábja nagyon sokáig az oldalvonal mellett ápolta a szakadó esőben. A játékos nem tudott lábra állni. Akik látták a szabálytalanságot, azt mondták, az a csoda, hogy nem végződőtt lábtöréssel az eset. Kalmár nyújtott lábbal csúszott rá Bollára - tényleg brutális volt az eset. Az idő múlásával az M4 Sporton közvetítő Hajdu B. István egyre nagyobb értetlenséggel figyelte, hogy miért nem visznek már hordágyat Bollának, akinek nagy fájdalmai voltak.

Később kiderült - a tévériporter elmondása szerint - nem találták a hordágyat. Ekkor Hajdu B. azt mondta, hogy "van pár kórház a közelben, ha esetleg nézi valaki az esetet...".

Néhány pillanattal később előkerült a hordágy, de ekkor már Bolla Bendegúz fél lábon ugrálva próbálta meg megkerülni a pályát, hogy visszajusson a kispadhoz. Hogy a bíró miért csak sárga lapot adott az eset után, az szintén teljesen érthetetlen.

Ebben a cikkben megnézheti a brutális belépőt:

Címlapi kép: illusztráció