A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Merevlemezes DVD videomagnó a Panasonictól

Vágólapra másolva!
A merevlemezt és DVD-magnót egyesítő új készülékkel 52 órányi felvételt lehet készíteni a merevlemezre és 12 órányit a DVD-RAM lemezekre. A Panasonic DMR-HS1-et december 1-jén vezetik be a japán piacra.
Vágólapra másolva!

A Panasonic DMR-HS1 DVD-videomagnó különféle lehetőségeket kínál a felvételkészítésre. A beépített 40 GB-os merevlemezre megnövelt felvételi idővel, EP üzemmódban 52 órányi felvételt, kétoldalas DVD-RAM lemezre pedig 12 órányi felvételt lehet készíteni. Időzített felvétel készítésekor lehetőség van a felvételi beállítások automatikus újrafelhasználására, így például tévésorozatok esetében a nézőnek nem kell bajlódnia az előző heti epizód törlésével, hogy helyet szabadítson fel a következő epizód számára, ha nincs elég hely a lemezen.

A készülék Time Slip funkcióval is rendelkezik, amely "chase playback" lehetőséget, valamint egyidejű lejátszást és felvételt kínál. Ez azt jelenti, hogy a korábban felvett vagy éppen vett program felvételkészítés közben is bármelyik ponttól lejátszható az aktuális program végéig.

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!