Itt a vége: válságba került Harry herceg és Meghan Markle házassága

Meghan Markle, Harry herceg
Vágólapra másolva!
Habár Harry herceg és Meghan Markle házassága sok mindent átvészelt, úgy tűnik, hogy a pár másképp képzeli el a jövőjét.
Vágólapra másolva!

Harry és Meghan 2020 márciusában felhagyott a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával, és első gyermekükkel, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral együtt Kaliforniába költöztek.

Harry és a királyi család többi magas rangú tagja között azóta is feszült a viszony. Különösen feltűnő ez a feszültség és elhidegülés Harry és bátyja, Vilmos trónörökös - az Egyesült Királyság majdani uralkodója - között. Harry megtarthatta a Sussex hercege címet és helyét a brit trónöröklési sorban is, azonban botrányos múltja és memoárja miatt kivívta a közvélemény ellenszenvét, folyamatosan nevetségessé teszi magát feleségével együtt.

Ennek ellenére III. Károly kisebbik fiának honvágya van, jövőbeli tervei között pedig az is szerepel, hogy visszatérjen az Egyesült Királyságba.

Hiányoznak neki a régi etoni és katona barátai, akik közül sokan nem látogatták meg, mert nem jönnek ki Meghannal.

Harry eltökélt szándéka, hogy saját állandó otthont találjon az Egyesült Királyságban, részben ezért is folytatja a jogi lépéseket, hogy a brit adófizetők fizessék a biztonságát" - árulta el Tom Quinn királyi szakértő.

Ezt Hugo Vickers történész és életrajzíró is megerősítette, azonban hangsúlyozta, hogy ennek körülbelül tíz év múlva van realitása, Meghan Markle viszont nem fog férjével tartani. 

"Szerintem haza fog jönni. 

Ha hazajön, az nagyon jó lesz neki, mert nem fog különösebben akarni semmit, eléggé dühös most

 - kezdte. 

"A király, mint azt már említettem, kitárta előtte az ajtót, hogy ez megvalósulhasson. És korábban olyan jól végezte a munkáját... olyan boldognak tűnt. Általában akkor vagy boldog, amikor a kötelességedet végzed, és másokért teszed ezt. 

Én személy szerint úgy gondolom, hogy Harry megijedt attól, hogy elveszítheti Meghant, ami őszintén szólva eléggé ijesztő

- nyilatkozta a The Sunnak.

Egy modellel csalta a feleségét

Egy nemrégiben megjelenő könyv szerint Harry hercegnek volt egy szeretője, aki miatt majdnem elvált Meghan Markle-től. A hölgy egy modell, Sarah Ann Macklin. Harry habár élvezte a társasgát, azonban az utolsó pillanatban kapott észhez, és szakított a lánnyal.

Angela Levin Beszélgetések a herceggel című könyvében részletesen leírja, hogy a viszony még a pár korai kapcsolatában történt, mikor Sussex hercege párhuzamosan randizott feleségével és szeretőjével. 

"Egy zártkörű partin találkoztak.

Harry megszerezte a modell számát, és sms-ekkel bombázta.

De kiderült, hogy ez csak egy fellángolás volt a részéről" - olvasható a könyvben. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!