Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Váratlan bejelentést tett Takács Nikolas

Takács Nikolas
Takács Nikolas
Vágólapra másolva!
Meglepő nyilatkozatott tett Takács Nikolas, aki új szakmát tanult ki nemrég, a jövőben ezzel szeretne foglalkozni.
Vágólapra másolva!

Az énekes ritkán beszél róla, de az előadóművészet mellett egy másik művészeti ágat is szenvedélyének tekint: rajong a festészetért. Mivel szeretett volna mélyebb ismereteket szerezni a témában, a közelmúltban szakmai képzésen vett részt, amelyen sikeres festménybecsüs végzettséget szerzett. A Csináljuk a fesztivált! sztárelőadója a Duna nyári magazinjában, a Nyár 24 vendégeként osztotta meg a nagy hírt.

Ez egy friss dolog, hogy levizsgáztam. Szükségem volt valami olyasmire, ahonnan tudok még pluszban töltődni, kikapcsolódni. 

Sokkal több lettem ez által. Fantasztikus és nagy tudású emberek dolgoznak ezen a területen, akiktől rengeteg lehet tanulni. Egyelőre nem szeretnék ezzel üzletszerűen foglalkozni, de amikor elkezdtem a tanfolyamot, és megkérdezték, mi a célom, azt írtam le a papírra, hogy egyszer majd a nagyvilágban lehet, hogy lesz egy galériám” - mondta a Nyár 24 adásában Takács Nikolas.

Azonban leszögezte, hogy nem kell aggódni a rajongóinak sem, hiszen ettől függetlenül a zenei karrierjét sem fogja hanyagolni, jelenleg a saját dalai mellett Keresztes Ildikóval és Nyári Alizzal duettet is készít. 

A 38 éves, szlovák származású énekes karrierje 2010-ben kezdődött egy tehetségkutató után, azóta nagyon sikeres énekes. Legutóbb A Dal 2023-ban tűnt fel, ahol Koszi Jankával lépett színpadra, ahol egy különleges duettet, egy megzenésített Petőfi-verset adtak elő. Már mindkettenismerősen mozognak a showműsor világában, hiszen Takács Nikolas A Dal 2020 versenyzőjeként, míg Koszi Janka vokalistaként szerepelt korábban a válogatón.

Takács Nikolas egyébként nem először döbbenti meg az embereket váratlan bejelentéssel, hiszen nemrég egy nagyon furcsa szokásáról is mesélt. Akkor elárulta, hogy miután elindult a karrierje hosszú ideig nem szállt buszra, mivel kapott egy sofőrt, aki elszállította oda, ahová mennie kellett. De ma már ennek az időnek vége, így újra élvezheti a tömegközlekedési eszköz adta előnyöket, amit nagyon élvez, mivel imád BKV-zni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről