Rúzsa Magdi a tündéri hármas ikreivel ment a piacra - videó

Vágólapra másolva!
Nagyon sokat nőtt Lujza, Keve és Zalán. Rúzsa Magdi most újabb videót mutatott a kicsikről.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi egyre többször oszt meg képeket és videókat a gyerekeiről, a hármas ikrek pedig nagyon népszerűek a rajongók körében - ha róluk szól egy bejegyzése, biztosan rengeteg kedves komment érkezik az oldalára. Legutóbb augusztus 20-án posztolt a kicsikről, akkor a Budai Várban járt a hármas ikrekkel.

Rúzsa Magdi egyre többször mutatja meg a gyerekeit

Az énekesnő és férje már régóta szerettek volna szülők lenni, így nagy volt az öröm, mikor kiderült, hogy hármas ikreket várnak. Terhessége miatt egy jó időre visszavonult, majd mikor 2022-ben megszülettek a gyerekei, szépen lassan visszatért a zenéléshez, azonban ma már úgy éri, hogy elsősorban anya, és nem énekesnő. Az elmúlt időszakban többször megmutatta, milyen sokat nőtt Lujza, Keve és Zalán, akikkel most egy budapesti piacon járt.

"Ma is voltunk bongát (gombát) vadászni, ami Zaki kedvence. A piac és a friss alapanyagok szeretetét nem lehet elég korán elkezdeni. Legjobb szombati programunk a piacozás. Szeretjük a magyar termelőket" - írta oldalán az énekesnő, aki videót is készített arról, hogy vásárol a kicsikkel.

Rúzsa Magdi hamarosan visszatér a Megasztárban, a TV2-n láthatják ősszel a nézők. Lapozzon, erről a második oldalon még többet olvashat!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!