Vadító dekoltázs, formás fenék, meztelen combok: ők a Strand Fesztivál legdögösebb bombázói - képek

Ők voltak az idei Strand fesztivál bombázói
Fotó: Instagram/Regán Lili
Vágólapra másolva!
Idén is megrendezték a Strand Fesztivált, ahol nemcsak az énekesek, de dögös bombázók is felforrósították a hangulatot. Ők a Strand Fesztivál legszexibb női, akik meghódították Zamárdit.
Vágólapra másolva!

A Strand Fesztivált idén is Zamárdiban, a Nagystrandon rendezték meg augusztus 22. és augusztus 24. között, ahol ismét nagy nevek léptek fel. A Strand Fesztivál első napján többek között Manuel, ByeAlex és a Slepp, Krúbi, valamint a népszerű Halott Pénz szórakoztatták a közönséget. 

Strand Fesztivál
Ők voltak az idei Strand Fesztivál bombázói
Fotó: Instagram/briiii_xx / Instagram/briiii_xx

A Strand Fesztivál legdögösebb részvevői

A Strand Fesztiválra idén is rengetegen voltak kíváncsiak. Voltak olyan fesztiválozók, akik lazára vették, míg mások igazán megadták a módját a fesztivál érzésnek. Több nő is megmutatta, hogy ő az idei szezon legdögösebb résztvevője, akik nem véltek megválni a ruhájuktól: vannak olyanok, akik a formás feneküket, míg mások a dekoltázsukat tették a kirakatba, amivel csak még jobban felforrósították a már amúgy is forró hangulatot.

Azoknak a fotóiból válogattunk korábban, akik az Instagramon megjelölték helyszínként a Strand Fesztivált, nézzen meg pár hangulatos képet!

A Strand Fesztivál idei témája a cirkusz volt, ami azt jelentette, hogy a fesztivál díszleteit és látványelemeit a cirkusz inspirálta. A MOL Nagyszínpadon pedig minden este cirkuszi produkciók vezették fel a headlinereket: csütörtökön a Halott Pénz koncertje előtt a Fővárosi Nagycirkusz mutatott be lélegzetelállító műsorszámot, míg pénteken és szombaton a STRAND Circus Morpheus Show előadását lehetett megtekinteni.

Pénteken a Margaret Island, a Wellhello, valamint a Bagossy Brothers Company lépett fel a Nagyszínpadon, őket pedig Majka követte, aki zárta is aznapra a napot.

A Strand Fesztivál utolsó napján, szombaton hatalmas közönség előtt lépett fel a ValMar duó, őket a nagyszájú rapper, Dzsudló váltotta, majd Azahriah adott koncertet, aki hatalmas show-val zárta az idei Strand Fesztivált - derült ki a Strand Fesztivál hivatalos oldaláról. 

A Strand Fesztiválon komoly lépéseket tettek a fenntarthatóság jegyében.  Az eseményen előnyben részesítik a helyi vállalkozókat, fenntartható csomagolóanyagokat használnak, valamint bővítik a vegán és húsmentes ételválasztékot. Támogatják a kerékpáros és közösségi közlekedést, és a hulladék szelektív gyűjtését a MOHU-val együttműködve valósítják meg.

A Sziget fesztiválon is rengeteg dögös nő volt

A fesztiválra sok magyar sztár is ellátogatott, többek között Lissák Laura, Gelencsér Tímea, Hacsi Boglárka, Tolvai Reni és Hunyadi Donatella is megfordult valamelyik koncerten, de mellettük is tűntek fel csinos, szexi nők. Az erről készült képeket itt tudja megtekinteni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!