Vadító, félmeztelen képeken a Kísértés legújabb sztárja, akire azonnal minden férfi felfigyelt - galéria

Vágólapra másolva!
Egy új pár érkezett a TV2 műsorába. A Kísértés fiúi nagy érdeklődést mutattak a szépség iránt, aki a műsorban még visszafogott, de a közösségi oldala tele van vadító, szexi képekkel.
Vágólapra másolva!

Ezen a héten a TV2 valóságshow-jába egy új páros érkezett, A Kísértés szereplői persze azonnal barátkozni kezdtek velük, tesztelve, mennyit bír a kapcsolatuk. A "kísértők" ugyanis akkor sikeresek, akkor maradnak sokáig játékban, ha sikerül nekik elbizonytalanítani egy - kételyekkel, kérdésekkel érkező - páros valamely tagját. Antónia egyelőre visszafogott, bár nem lesz könnyű dolga: a kísértő fiúk szinte azonnal lecsaptak rá, alig volt köztük olyan, aki ne mondta volna ki, hogy mennyire tetszik neki az új beköltöző.

Kísértés: Antónia rögtön felhívta magára a fiúk figyelmét

Antónia 20 éves, modellkedik, az Instagram-oldala pedig tele van szexi fotókkal - tangás bikiniben és félmeztelenül is megmutatta már magát. Nézze meg a legjobb privát képeit!

A Kísértésben teszik próbára a kapcsolatukat

A barátja, Attila, 28 éves. Azt már lehet tudni róluk, hogy három és fél éve vannak párkapcsolatban, és egy éve már össze is költöztek.  Antónia részéről szerelem volt első látásra, és nagyon bízik abban, hogy a Kísértés csak még tovább erősíti a kapcsolatukat.  A beköltözés előtt elárulták, hogy nem nagyon vannak külön, a külön alvás sem sűrűn fordul elő a kapcsolatukban, úgyhogy ez a műsor megterhelő lesz számukra, mivel két külön villában élnek majd a kísértőkkel.

A páros női tagja, Antónia a Mokkában bevallotta, hogy nagyon izgult, amikor játékba küldték Thaiföldön. "Tíz fiú próbált felém közeledni és bókolt... a külvilágban ezt megszoktam, szoktak bókolni, de ha tíz fiú egyszerre bombáz ezzel... akkor nagyon izgultam, zavarban is voltam" - vallotta.

Egy hét után mentünk be, és tudtam, hogy van egy összeszokott társaság. Ilyenkor mindig nehezebb csatlakozni hozzájuk... nem úgy néztem erre, hogy bármi rossz történet, nem gondoltam, hogy fog rontani a kapcsolatunkon

 - magyarázta, mindazonáltal a nézőknek is feltűnhetett, hogy egymástól kifejezetten távol ültek, azaz lehet, hogy már nincsenek is együtt (a műsort hónapokkal ezelőtt felvették). 

Attila is úgy látta, hogy az eleje, az első nap különösen kellett figyelni. "Marhára nehéz volt, zavarban tudok lenni... én úgy indultam el, hogy ha bennem lett volna bármi kétely, akkor nem jövök be, mert megesz az ideg" - magyarázta. Minden Mokka-videót itt visszanézhet. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!