Sokáig kerestük a tökéletes narancslekvár receptjét, de végre megvan, s rögtön a legfinomabb verzió.
Reggelire vagy éjféli lakomának az igazi? Van olyan, hogy kolozsvári? Na de hogyan kell elkészíteni?
Csak néhány alapszabályt és az idei linzer csodásan sikerül!
Hogyan készült a guba kétszáz évvel ezelőtt, és hogyan sütjük ma? Érdemes otthon mákdarálással vesződni?
Olyan menüt ajánlunk, ami mellett élvezheti az estét.
Itt az atombiztos recept, ügyeseknek és kétbalkezeseknek egyaránt.
A mikró felgyorsíthatja a konyhában töltött időt vagy csak a helyet foglalja? Mi ebédet, sütit, sőt, csipszet is készítettünk benne.
Miért őrül meg az egész világ egy tejeskávéért, amiben sütőtök és mézeskalácsfűszerek vannak? Kipróbáltuk.
Egyre többször foglalkozik külföldi gasztromagazin magyar ételekkel. Őrült dolgokat művelnek, zselatint tesznek a paprikás csirkébe, citromlevet a pörköltbe és így tovább.
A céklában sokkal több lehetőség van, mint gondolná. Még a csokoládét is jobb lesz vele!