Hogyan segíthet egy korszerű szemüveg a munkavégzésben?

Vágólapra másolva!
Mindannyian szeretünk olvasni arról, hogyan lehetünk produktívabbak, sikeresebbek, hogyan érhetjük el a céljainkat. Keresgélünk az interneten, több ezer oldalnyi cikket találunk, amelyek hasznos tippeket taglalnak.
Vágólapra másolva!
Forrás: rapidus.hu

Legyen szó két órával korábban ébredésről, először az e-mailek rendszerezéséről vagy a prioritások fontosságának átalakításáról, mindannyian próbáltunk már megvalósítani olyan módszereket, amelyekkel önmagunkat vagy csapatunkat eredményesebbé tehetjük.

Van ennek azonban egyszerűbb módja is!

A Rapidus Optika az ország egyik legképzettebb csapatával kitűzte a célt, hogy bármilyen optikai jellegű kihívásra megtalálják a megoldást. Felnőtt, gyermek és céges látásvizsgálatot is végeznek, melyet szemészorvos vagy diplomás optometrista munkatársak végeznek el. Ezt követően a látszerészek a hatalmas választékból segítenek kiválasztani a tökéletes szemüveget annak érdekében, hogy az élet minden területén a legtöbbet hozhasd ki magadból és a látásodból.

Tekintély elérése a munkahelyeden

- Na de szemüveg segítségével?

A szemüveget gyakran szükségszerűségnek tekintjük, nem pedig kiegészítőnek, holott az általad választott darab nagyobb hatással lehet az emberekre, mint gondolnád. Nemcsak alakítják megjelenésed és megmutatják a stílusod, de jelentősen megváltoztatják azt is, ahogyan az emberek látnak téged.

Aggódsz, hogy szemüveged csak hátráltat? Ne tedd, hiszen valójában az ellenkezője történik.

Felmérések szerint a szemüveget viselőket gyakran intelligensebbnek tekintik, amely hihetetlenül előnyös a munkahelyen. A jól megválasztott, egyéniségedhez illő szemüveggel stílusosabbá válhatsz, ettől pedig összeszedett és céltudatos hatást kelthetsz, így is biztosítva azt, hogy elnyerd a főnököd vagy az üzleti partnereid figyelmét.

Amellett, hogy eszesebbnek, kreatívabbnak és sikeresebbnek láthatnak minket - ami már önmagában nagyon jól hangzik -, a szemüveges emberekre a legtöbben pozitívabban tekintenek.

Könnyebben kelthetsz elsőre jó benyomást, mivel barátságosnak és kevésbé fenyegetőnek látszol, mint azok, akik nem viselnek szemüveget, különösen férfiként. Ennek hála az emberek megközelíthetőnek találnak, nem félnek kommunikálni veled vagy kérdéseket feltenni. Ez lehetővé teszi, hogy jó munkatársként azonosítsák jelenléted és hírneved a munkakörnyezetben, mindemellett pedig javítja kapcsolataid a kollégáiddall.

Talán a szemüveg nemcsak a kiállásodat és a munkahelyi kapcsolataidat befolyásolhatja, de a sikereidet is?

Siker és hatékonyságnövelés

- Erre is képes lenne?

Ha vényköteles lencsére van szükséged, hasznos lehet a munkához való viselése, hiszen a korrekciós lencsék megkönnyíthetik a különböző távolságok tisztánlátását.

Hogyan segíthet egy személyre szabott, korszerű szemüveg abban, hogy sikeresebb legyél a pozíciódban?

1. Fájdalom nélkül dolgozhatsz

Vannak, akik évekig szenvednek fejfájástól, és nem tudják, miért. E fejfájás oka gyakran a hibás vagy korrigálatlan látásra és a szemfáradtságra vezethető vissza.

A számítógép előtt töltött hosszú nap után hát-, nyak- vagy vállfájdalmat érezhetsz. Ennek az az oka, hogy gyakran nem optimálisan nézed a képernyőt. Erőlteted a szemed, hogy el tudd olvasni az apró és távoli betűket.

A szemüveggel visszanyered látásod, a hajolgatás, a kényelmetlen testtartás és a kellemetlenség a múlté. Átadhatod magad a kihívásoknak!

2. Tisztán látás és koncentráció

Minőségi szemüveggel felszerelve sokkal tisztábban láthatjuk a körülöttünk lévő világot, mint korábban valaha. Úgy érezhetjük, hogy sokkal jobban élvezzük a látást, mint eddig korábban. Láthatjuk a körülöttünk lévő világ szépségét.

A hétköznapi csodák mellett azonban azt is megfigyelheted, hogy nem hátráltatnak a szemed problémái. Képes vagy a feladataidra koncentrálni, hiszen a szemfáradtság és szárazság érzése nem gyötör többé, a megfelelő szemüveg mellett döntöttél.

Lelkes vagy és nem zökkenthet ki többé semmi, főleg nem a rossz látásod!

3. Mentális egészséged javulása = Jobb teljesítmény

Lehet, hogy nem is gondoltad volna, de a látásod befolyásolhatja a mentális egészséged.

Bizonyos szintű látásromlás akár érzelmi problémákhoz is vezethet, például szorongáshoz és depresszióhoz. Ez nehéz és fájdalmas élménnyé teheti a mindennapi tevékenységeket, például a vezetést, az ügyintézést vagy éppen a munkát, abban az esetben ha nem korrigálják megfelelően.

A tiszta látással hatékonyságot nyersz, hiszen nemcsak a kép változik élessé, de te is könnyebben átlátod az adott helyzeteket és jobb döntéseket hozol.

A szemüveget tekinthetjük akár befektetésnek is az előléptetésed, vagy az alkalmazottaid sikeressége érdekében.

Boldog munkavállaló, boldog munkaadó- A dolgozói juttatások

  • Gondolkodtál már azon, hogyan tarthatod lendületben az alkalmazottaidat, akik a sikered kulcsát jelentik?
  • Mire lenne szükségük ahhoz, hogy még hatékonyabban végezzék a munkájukat?
  • Hálás vagy mindennapi igyekezetükért, de nem tudod, hogyan fejezhetnéd ezt ki?

A Rapidus ingyenes tanulmánya megválaszolja a kérdéseid!

Ha pedig már a vakációra keresnél szemüveget, akkor oda is kiváló termékeket fogsz találni.

A legnépszerűbb juttatási rendszerek érdekelnének a 2020-as évben? Inkább az, hogy hogyan állíthatsz össze a munkavállalók igényeinek megfelelő csomagokat?

Egy különleges ajánlattal a Rapidus csapata, megkönnyítheti a dolgod!

Teljesítménynövelés és siker egyedi és személyre szabott szemüvegekkel?

Lehetséges!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!