A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tüntetés készül a Matáv döntései ellen

Vágólapra másolva!
A Mindenkinek díjcsomag és a 150 forintos kedvezmény eltörlése után egyre többen lépnek fel a távközlési szolgáltató ellen. Eközben egyesek az internetezők érdekeit képviselő szervezet létrehozásán gondolkoznak.
Vágólapra másolva!

A Matáv döntéseinek múlt hétfői bejelentése óta számos támadás érte a távközlési vállalatot. A döntés ellen a múlt hét folyamán petíciógyűjtés kezdődött, a tiltakozók azóta új, szervezettebb formában próbálnak hangot adni érzéseiknek.

A távközlési szolgáltató április 29-én jelentette be, hogy megszünteti átalánydíjas ekőfizetési csomagját és az éjszakai internethasználat 150 forintos díjstopját.

A tüntetésre felhívó honlap online szavazást írt ki, melyen a szimpatizánsok a tervezett megmozdulás napjára voksolhatnak. A szervezők a végleges időpontot hivatalosan május 16-án jelentik be, képviselőjük a Kossuth Rádió műsorában elmondta, hogy egyelőre 500-1000 résztvevőre számítanak.

A szervezők a továbbiakban olyan érdekvédelmi szervezet létrehozását tűzték ki célul, mely civil társulásként képes lenne az internethasználók érdekeit érvényesíteni.

Korábban:

Vihart kavart a Minden-kinek csomag eltörlése

Megszűnik a 150 forintos éjszakai netes tarifa

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!