A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bluetooth nélküli eszközökkel is használható az LG fülhallgatója

lg tone free fp9 vezeték nélküli fülhallgató
LG TONE Free FP9
Vágólapra másolva!
Képes jeladóként működni a tokja, hangkábellel lehet rádugni az eszközökre.
Vágólapra másolva!

Érdekes innovációval állt elő a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók piacán az LG, a TONE Free FP9 modellje Bluetooth nélküli eszközökkel is használható, így például asztali számítógép, Nintendo Switch, vagy épp egy negyven éves magnó hangja is ráküldhető. Ez úgy működik, hogy a fülhallgató töltőtokját egy hangkábellel rá kell dugni a hangforrásra, a tok elektronikája küldi ki a fülesre a hangot.

LG TONE Free FP9 Forrás: LG

Ezen túlmenően TONE Free FP9 egy szokványos megoldás a felső polcról, a vállalat szerint a Meridian általi hangolásának köszönhetően gazdag hangzásvilággal rendelkezik, három mikrofonnal támogatja az aktív zajszűrést, kínál környezeti zajokat beengedő működési módot, párhuzamosan több eszközhöz is hozzápárosítható.

Az akkus üzemideje annyira nem lenyűgöző, aktív zajszűrés nélkül maximum 8 órán át használható egy töltéssel a füles, míg az UV-fényes sterilizálást támogató tokja maximum 22 órányi további lejátszásra elég energiát képes tárolni. Maga tok csak vezetékes módon tölthető.

Az LG TONE Free FP9 elméletileg még júliusban elérhetővé válhat, azonban az ajánlott fogyasztói árát nem árulta el a gyártó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!