Látványos ráncfelvarrásnak ígérkezik az iPhone 14

iphone okostelefon mobilozás smartphone böngészés internet
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Részben a rajtuk való munka miatt nem kaptak nagyobb fejlesztéseket az idei modellek.
Vágólapra másolva!

Pár napja piacra került az iPhone 13 mobilcsalád, így szokásosnak megfelelően a bennfentesek máris megkezdték a jövő évi iPhone 14 modellekkel kapcsolatos pletykák szállítását. Most a Bloombergnél dolgozó Mark Gurman állt elő friss információkkal, állítása szerint a 2022-es készülékek jelentős ráncfelvarrások lesznek a mobilcsalád életében, részben az emiatt lekötött mérnöki kapacitások következtében bizonyultak minimális frissítéseknek az idei modellek.

A kép csak illusztráció Forrás: StockSnap / Pixabay

Értesülései szerint az iPhone 14-esek leszámolnak az érintőkijelzőbe belógó szenzorszigettel, helyette csak egy kis furat lesz majd a paneljeikben, az androidos készülékekben már jó ideje használatos ez a megoldás. A mobilcsalád jövőre is négytagúnak ígérkezik, azonban a mini modelltől elbúcsúzik az Apple, helyette az iPhone 14, az új iPhone 14 Max, az iPhone 14 Pro, továbbá iPhone 14 Pro Max készülékekből állhat a repertoár.

Végül Gurman megerősítette, hogy az Apple továbbra is dolgozik az első kettéhajtható érintőkijelzős iPhone-on, azonban még évekre vagyunk a piacra kerülésétől.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről