A Google hozza el a felhőalapú mesterséges intelligenciát a Honor Magic V3-ba

Vágólapra másolva!
A HONOR hivatalosan is bejelentette, hogy együttműködik a Google Clouddal, így három felhőalapú AI funkció debütálhat a közelgő hajlítható csúcskategóriás zászlóshajóján, a HONOR Magic V3-on. Ezek a funkciók a következők: AI Radír, Face to Face Fordítás és HONOR Jegyzetek Élő Fordítás.
Vágólapra másolva!

A világ legvékonyabb, befelé hajtható telefonjaként a HONOR Magic V3 nemcsak a hardver tartósságában, az akkumulátor élettartamában és a fotózási teljesítményben lesz erős a gyártó szerint, hanem az eszközön és a felhőben található AI-innovációkban is, kényelmes és intelligens élményt nyújtva. Az ígéret szerint ezek a funkciók jobbá teszik majd a mindennapi életet és a munkát számos helyzetben, például üzleti megbeszéléseken, utazásokon, tevékenységeink megosztásában és a szemünk egészségének megőrzésében.

Ezen felül HONOR Magic V3 ikonikus, készüléken lévő AI funkciójával, a “Magic Portal”-lal is rendelkezik, amely a készülék felhasználóról alkotott ismereteit kihasználva személyre szabott ajánlásokat tesz lehetővé. A HONOR Magic V3 ezt tovább fokozza az új “Magic Portal on Foldable” funkcióval, amely teljes mértékben kihasználja a nagy belső képernyő előnyeit. A felhasználók a “Magic Portal” segítségével egyszerre két különböző lebegő alkalmazást nyithatnak meg multitasking céljából, derül ki a cég közleményéből. 

Honor Magic V3 - Fotó: Origo

A HONOR az új készülékét a berlini IFA 2024-en fogja bemutatni a jövő héten.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!