Mark Zuckerberg mindenkit meg akar verni

Vágólapra másolva!
Ezúttal nem a ketrecben, visszatért a kedvenc videójátékához. A Civilization nevű stratégiai játék mesterének érzi magát Zuckerberg.
Vágólapra másolva!

A jelek szerint véget ért Mark Zuckerberg küzdősportos korszaka. Az idén májusban a negyvenedik életévébe lépett programozó és üzletember az elmúlt évben főként egy bombaálló magánbunker építtetésével és tőle szokatlan öltözködéssel hívta fel magára a figyelmet. Az utóbbi egy régóta tervezett imázsváltás része, amivel relevánsabbnak próbálja láttatni magát és a Metát.

mark zuckerberg civilization
Jól kivehető Mark Zuckerberg egyik régebbi fotóján, hogy épp a Civilization 5-tel játszott
Fotó: Mark Zuckerberg / Facebook

A megújult imázsú Mark Zuckerberg nemrég a popkultúrával foglalkozó Pubity kiadványnak nyilatkozva elárulta, hogy újabban visszatért az egyik gyerekkori kedvenc elfoglaltságához, a Civilization stratégia játékkal való szórakozáshoz. Ezzel a középiskolában ismerkedett meg, és akkor is ezzel játszott, mikor megkapta a Harvardtól az e-mailt, hogy felvették az egyetemre.

Egyszer szerintem kellene csinálni egy twitch-es streamet, amiben játszok valaki ellen, mert eléggé meg vagyok győződve róla, hogy közel állok a nagymester státuszhoz. Őszintén meglepődnék, ha bárki képes volna elverni ebben

– mesélte Zuckerberg, látszólag megfeledkezve arról, hogy politikai okból a Twitch helyett a Facebook Gamingen illene streamelnie az összecsapást.

Elmondása szerint a felesége nemrég ránézett a Steam-fiókjára, és nagyon meglepődött, hogy már ezer órát beletett a Civilization VI-ba, a stratégia játékok közül ebben a szériában szeretne a világ legjobbja lenni.

@pubity Finding time to play 1000 hours of Civilisation 6 and run Meta is mindblowing 🤯 #RoadTo20Million #Pubity ♬ original sound - Pubity

Érdekességként pont nemrég derült ki, hogy a keddi napra eső 2025. február 11-én jelenik majd meg a Civilization VII. Ez biztosan felkeltette Mark Zuckerberg figyelmét, szerencsére neki egyszerűbb szabadnapot kérnie, mint a Grand Theft Auto VI-ra várók javának.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!