A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Új trükkök, régi zsaruk

Vágólapra másolva!
Pénteken indul az Új trükkök első évada a BBC Prime-on, 21.00 órától látható a sorozat. A második évad augusztus 24-től kerül képernyőre.
Vágólapra másolva!

Az Új trükkök című sorozatban újra találkozhat a néző a nyomozócsapat tagjaival: Alun Armstronggal, James Bolammel, Amanda Redmannel és Dennis Watermannel. A három már visszavonult rendőrt Sandra Pullman főfelügyelő kéri fel, hogy régi megoldatlan rendőrségi ügyeket nyomozzanak ki. Noha a csapat egy része levette már az egyenruhát, a rutinos detektívek visszatérnek. Bár az új század nyomozási technikája nagyon távol áll tőlük, az igazság kiderítésén továbbra is megszállottként ügyködnek, a nyomozás során néhány rendhagyó módszert is használnak.

A különböző ügyek mellett, a csapattagoknak saját magánéleti problémáikkal is meg kell küzdeniük, így az angol sorozat darabjai lazán kapcsolódnak egymáshoz, a látszólag független, önállóan is élvezhető epizódok egymásra épülnek. A 2003-ban startolt New Tricks-ből négy évad készült: ezek persze nem 22 részes évadok, mint egy átlagos amerikai sorozat esetében, hiszen négy év alatt mindössze 31 részt forgattak le.

A lezáratlan és megoldatlan ügyekkel foglalkozó csapat nyomozni kezd egy fiatal rendőrnő agyonlövésének ügyében, foglalkozik a Queens művészeti gyűjteménnyel kapcsolatos svindlivel, illetve egy fiatal békeharcos meggyilkolásával. De más ügyek is terítékre kerülnek: egy vidéki golf klubban történt gyilkosság és öngyilkosság, előkerül egy halottlátó médium is, egy már harminc éve eltűntté nyilvánított anya és csecsemőjének ügyében kezdenek nyomozni, valamint előveszik annak a tizenéves lánynak az ügyét is, akit miután elraboltak, egy szállító konténerben találtak meg holtan.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!