A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Nemigen volt olyan, hogy magyar kereskedelmi tévés műsor eliminálása miatt zúgolódjanak ezrek: a Beugró-t levette a TV2, de a netezők - rokonszenvüket kinyilvánítva - megmentették, új hazája a Magyar Televízió.
Vágólapra másolva!

A Beugró 2007 utolsó óráiban mutatkozhatott be a TV2-n, és rögvest a kritika egyik kedvence lett, talán épp a remek szereplőválogatás (Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy-Molnár Péter és Pokorny Lia) miatt. Szinte csak jót lehetett olvasni róla, fórumokon dicsérték, különösen a rozoga és fonnyadt Sas-kabaré mellett látszott, mennyire friss, fiatalos és szellemes. A TV2 őszi műsortervébe viszont már nem fért be, így internetes petícióval próbálták meg sokan megmenteni a műsort, ami itthon, kereskedelmi tévés műsorok esetében nem épp gyakori.

Kapitány Iván producer elmondta az [origo]-nak, hogy szinte minden kérdésben már megegyeztek az MTV-vel, így szeptember elejétől újra képernyőn lesz a műsor az m1-en, előreláthatólag hétvégén este (amibe belefér a péntek is, főműsoridőben). Nagy változások nem lesznek, a csapat marad, csak a díszlet változik, visszatérnek a pilotban kitalált háttérhez. A mostani ugyanis sokak szerint fürdőszobabelsőt ábrázolt, jóllehet, a stáb inkább egy üres úszómedencét szeretett volna megjeleníteni.

"Meglepett minket az, hogy tízezer ember kiállt mellettünk, az ilyen nagyon ritka, különösen azért, mert ez nem egy stratégiai fontosságú, kiemelt műsor volt, mint mondjuk a Megasztár. Mondanom sem kell, a színészek nagyon meg voltak hatódva, mivel ez a megmozdulás jól mutatja, hogy van igény olyan, nem alpári és nem túl egyszerű humorra, melyben ugyan benne van a kaka és a kövér nő - de egészen másképp. Friss dolog volt, értékelték a nézők, mi meg köszönjük a támogatást" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!