A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Danics Dóra: Elég hullámzó volt a hangulatom

Danics Dóra
Vágólapra másolva!
Sokáig egyáltalán nem gondolt győzelemre, de egyszercsak a legjobb háromban találta magát. Az X-Faktorból egyszer már hazaküldték, ha másodjára sem sikerült volna, visszament volna vágónak a korábbi céghez, ahol dolgozott. Az X-Faktor negyedik győztese röviden az utolsó estéről, a versenytársakról, a stábbuliról mesélt.
Vágólapra másolva!

Geszti Péter szerint csak öt percetek volt kettesben, a nagy zsivajban. Mit tudott mondani a finálé előtt pár perccel?

Hogy próbáljam meg úgy végigcsinálni az estét, hogy bennem ne maradjon hiányérzet. Hogy úgy menjek ki a színpadra, azzal a tudattal, hogy én megtettem mindent. Azzal a képpel élt, hogy ez valójában egy landolás, amikor egy nagyrepülő szépen leszáll. Javasolta, hogy próbáljak lebegni, majd szépen lassan ereszkedjek.

A műsor mely szakaszában jutott eszedbe, hogy akár meg is nyerheted?

Sokáig egyáltalán nem gondoltam győzelemre, csak hétről hétre készültem. Talán akkor realizálódott bennem, hová jutottam, amikor a legjobb háromban találtam magam. Az, hogy nem kellett párbajoznom egész ősszel, nagyon jó érzés volt, erőt adott. Nem tudom, hogy bírtam volna a párbajhelyzetet.

A finálé végén Forrás: RTL Klub

Jó vizsgázótípus vagy amúgy?

Hogy izultam-e? Ez mindig attól függött, hogy mennyit tanultam.

Nehezebb lett volna a finálé, ha a ByTheWay helyett Krasznai Tünde kerül melléd?

Nem tudom. Ami biztos, hogy én a ByTheWay-jel sem rivalizáltam, ahogy ők sem velem, nem erről szólt egyikünknek sem a döntő. Inkább arról, hogy egy darabig ez az utolsó alkalom, hogy megmutassuk magunkat egy nagy tévéshow-ban.

Voltak mélypontok a hetek során?

Elég hullámzó volt a hangulatom a sok hét alatt, voltam eufóriában, máskor meg nagy izgalomban. Néha nem tudtam megfejteni, épp hogy vagyok, annyi minden történt. A tegnapi nap viszont nagyon hosszú volt, az adás kezdésig izgultam. Amikor már énekeltem, akkor pont nem, de előtte és utána már igen. A győztes dal előtt izgultam legjobban.

Forrás: RTL Klub

Nyertél havi egymilliót, egy éven át. Mire megy az első millió?

Szeretnék kivenni egy lakást Budapesten. Sokat életem külön, de a tavalyi X-faktoros kiesésem után visszaköltöztem édesanyámhoz. Jó volt, de most itt az ideje, hogy saját otthonkám legyen.

Ha a tavalyi kiesés után az idén sem sikerült volna, akkor mihez kezdenél? Harmadjára is próbát tennél?

Én már tavaly is azt mondtam, hogy a kudarc után nem fogok újra jelentkezni - de úgy látom, itt nem nagyon lehet tervezni, mert végül mégis nekiindultam. Azt is elhatároztam tavaly, hogy nem hagyom, hogy visszafogjon a kiesés, de mégis rosszul érintett. A műsor előtt vágó voltam, egy cégnél dolgoztam, rendezvényekhez készítettünk filmeket. Azt is nagyon szerettem, és ha nem jött volna be a zenei pálya, akkor oda mentem volna vissza. De valójában ez az élet, amire mindig nagyon vártam, színpadon szeretnék maradni.

Szövegírói, dalszerzői ambíciód vannak?

Szövegírói van, írtam már. Remélem, a saját számaim közt lesznek majd olyanok, amelyek saját szöveggel készülnek majd.

Hány koncerted van lekötve?

Még csak tegnap késő este lett vége a show-nak, nem tudom, de remélem, hogy már vannak leszervezett fellépések.

Egy órát sem aludtál egész éjjel: milyen volta záróbuli?

Eszméletlenül jól éreztem magam, első körben a családdal és barátokkal voltam, mert velük keveset tudtam találkozni az elmúlt hetek folyamatos pörgése, a sok gyakorlás, daltanulás mellett. Együtt örülhettünk, bár én még akkor sem fogtam fel igazán, hogy nyertem. Jó volt végre kiengedni, maradtam is a buliban úgy reggel ötig!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!