A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Új csatorna adja itthon a Walking Deadet, az új 24-et

Vágólapra másolva!
A FOX csatorna 2014. február 1-jén indul Magyarországon, sorozatai közt ott a Walking Dead, a Da Vinci démonai vagy a 24 legújabb (még készülő) évadja.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt korábban már jeleztük, 2014-ben indul a FOX Magyarországon is. Immár dátum és tartalom is van: a februárjában rajtoló csatornán olyan sorozatokkal találkozhatnak a nézők, mint a Walking Dead, A Simpson család, a 24: Live another day vagy a Da Vinci démonai és a The Bridge.

A 20th Century Fox olyan új sorozatait is láthatják a nézők, mint Az Álmosvölgy legendája, a Crisis, vagy a Crazy Ones, Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével. Az Így jártam anyátokkal az első évadtól kezdve furmajd, de az Egyesült Királyságban készült életmód sorozatok, mint a Luxus orosz kivitelben és a Légy férfi! is képernyőre kerül.

A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható, elsőként azoknak, akik a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjára előfizetnek.

A FOX olyan európai országokban kezdte meg adását, mint Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Görögország, Oroszország, Fehéroroszország, Moldávia, Észtország, Lettország, Litvánia, Norvégia és Nagy-Britannia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!