Meghalt Ja'net Dubois színésznő

Premiere Of Screen Gems' "Think Like A Man" - Arrivals GettyImageRank2 People SHOES Shiny SUIT VERTICAL Looking At Camera Full Length Jacket Curly Hair SMILING USA White Color California Hollywood - California One Person Satin ADULT Beige Shawl SKIRT Blaz
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 09: Actress Ja'net Dubois attends the Premiere of Screen Gems' "Think Like A Man" at the ArcLight Cinemas Cinerama Dome on February 9, 2012 in Hollywood, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Meghalt Ja'net Dubois amerikai színésznő, aki közel 70 filmben és sorozatban közreműködött, szinkronmunkájáért két Emmy-díjat is kapott.
Vágólapra másolva!

74 évesen álmában halt meg Ja'net Dubois, aki összesen 68 produkcióban szerepelt 1951 és 2016 között, pár filmnek és sorozatnak a zenéjéhez is hozzájárult.

Az Egyesült Államokban a Good Times című, hetvenes évekbeli szitkomból ismerhette a legtöbb néző, két Emmy-díját viszont a The PJs című rajzfilmsorozatért kapta, amelynek Eddie Murphy volt az egyik alkotója.

Ja'net Dubois Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frederick M. Brown

Vendégszerepelt többek között a Kojak-ben, a Szerelemhajó-ban, a Beverly Hills 90210-ben, az Angyali érintés-ben, a Vészhelyzet-ben, a Szeretünk, Raymond!-ban, a Döglött akták-ban.

Az eredetileg a The Jeffersons főcímdalaként írt számát, a Movin' On Up-ot később is sok filmben és sorozatban felhasználták, olyan produkciókban csendült fel, mint az Elemi ösztön, az Egy rém rendes család, a Dokik, a Simpson család vagy az X-akták: Hinni akarok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!