Vezérük nélkül tudtak nyerni a Bajnokok az Exatlonban

Vágólapra másolva!
Kimondatlanul is, de Mórádi Zsolt lett a piros csapat vezetője Csollány Szilveszter kiesése után, viszont sérülés miatt nem engedték pályára. 6-1-ről majdnem sikerült elveszíteniük a versenynapot, de meglett a diadal.
Vágólapra másolva!

Talán a mezőny legjobbja, Mórádi Zsolt kényszerpihenőre ment, a lábát fájlalta. 6-1-re elhúztak a Bajnokok az Exatlon szerdai versenynapján, és úgy nézett ki, hogy simán nyernek, de ekkor kisebb összeomlás következett, mert 7-6-ra feljöttek a kékek. Kulcsfontosságú pillanatban hozott egy győzelmet Koloszár Enikő, mert ha azt elveszíti, akkor 7-7, és pszichésen ez a feljövőnek kedvez.

Később nyert menetet a kékek részéről Alexa, Dave, ezzel 8-8-ra feljöttek, ekkor lélektanilag újfent fontos pillanatban hozott egy futamot Brigi. Hatalmasat küzdött a végén Busa Gabi, megnyerte a versenyt, és pont Dorka ellen, akit ezen a napon előtte senki nem tudott elkapni. Az öröm percei:

10-8-ra hozták a pirosak az előnyért folytatott csatát, majd csütörtök este derül ki, hogy ez a diadal mennyit ér. Nézegessen képeket alább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!