Tóth Gabi: Kiszakadtam a valóságból

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi hónapokat töltött párjával és kislányával, úgy érzi, jót tett nekik ez az időszak.
Vágólapra másolva!

"A kezdeti sokk után egy fajta megnyugvást éreztem. Úgy éreztem, hogy mindenki megpihent otthon. Mintha a Jóisten is így akarta volna, hogy a kislányunk születése után a párommal együtt lehessek az első hónapokban. A karanténos időszak egy családdá kovácsolt minket. Gábornak nem kellett két hét után visszamenni dolgozni, hanem az első 3-4 hónapban, ami nagyon fontos a baba szempontjából, együtt lehettünk. Bevallom, teljesen kiszakadtam a valóságból, nem aggódtam a munka miatt, nem aggódtam amiatt, hogy miként fognak változni a dolgok. Csak a jelennek éltem" - mesélte a Ripostnak.

Kezdő szülőként tele voltam kétségekkel és akkor bejelentettek egy világjárványt. Valójában attól féltem igazán, ha megfertőződünk, milyen hatással lesz az a kislányunkra" - árulta el.

Instagram, Tóth Gabi

Tóth Gabi a karantén alatt nem feledkezett meg a közönségről sem, otthonról, online énekelt nekik. Nagy örömmel fogadta, amikor felkérték a kormány által támogatott raktárkoncertre. "Hatalmas motiváció és egyben valódi beteljesülés, hogy a raktárkoncerten felléphetünk. Megtiszteltetés és visszaigazolás, hogy valamit jól csináltunk az elmúlt években. Értékes visszajelzés a zenekarom számára is, akik lelkileg is nehezen élték meg az elmúlt hónapokat."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!