Gyászában is durván támadják Rubint Rékát

Rubint Réka gyászol
Vágólapra másolva!
Rubint Réka először jelentkezett élőben a közösségi oldalán, mióta meghalt az édesanyja, ott mesélt a tapasztalatairól.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nemrég meghalt Rubint Réka édesanyja, Aranyos Zsuzsanna: rosszul lett egy családi látogatás után, később pedig kiderült, hogy a koronavírus szövődményei okozták a halálát, a kétoldali tüdőgyulladás után tüdőembólia alakult ki nála.

Rubint Réka és az édesanyja Forrás: Rubint Réka/Instagram

Az asszonyt március végén eltemették, Réka pedig azóta élőben is bejelentkezett a Facebookon, mesélt arról, hogy miként próbálja meg feldolgozni a gyászt: "Azt gondolom, ha az ember egy kicsit befelé néz, akkor sok mindenre érkezhet válasz, és bár, ahogy írtam nektek, darabjaira hullott a szívem, mégis, az élet megy tovább, és menni kell tovább. És bármennyire is fontos számomra a család, és bármennyire is fontos volt nekem az édesapám és az édesanyám, de azt mondják, hogy ilyenkor válik felnőtté az ember, úgyhogy meg kell tanulnom ezzel együttélni" – mondta.

A jó negyedórás videóból az is kiderült, hogy Réka több gyűlölködő, kifejezetten durva és bántó hozzászólást is kapott az édesanyja halála után, amikből idézett is, érzékeltetve a minősíthetetlen stílust: "Hogy pusztulnátok ki a tetves Schobert családdal együtt. Tombol a covid, és te még ki is posztolod, rúgj még az emberekbe, retardált nő" – írta egy kommentelő, és nem ő volt az egyetlen, aki hasonló hangnemben reagált.

Rubint Réka Forrás: TV2

"Szerintem szégyen, hogy ilyen kommenteket és üzeneteket írnak le olyan emberek, akiknek gőzük nincs arról, hogy egy embernek az élete, a mindennapjai hogyan zajlanak. Ezek az emberek gyermeket nemzenek vagy nemzettek, vagy nagyszülőként próbálnak példát mutatni a kisunokáiknak. Hát, nekem ez a példa sem gyermekként, sem unokaként nem kellene. Hát, ilyen a világ. Nagyon érdekes. Én mégis azt mondom, töltse meg a szíveteket, lelketeket a szeretet, itt a hosszú hétvége legyetek minél többet együtt" – válaszolt Réka. A teljes videót itt tudja megnézni:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!