Kiesett az Exatlon első győztese

Vágólapra másolva!
Nagyszerűen küzdött, de az All Star évadot már nem nyeri meg Huszti Kata, kiesett. Ha a medálokat nem számítjuk, 6-1 lett a vége, sima volt. 
Vágólapra másolva!

A 2022-es évadot már nem nyeri meg Huszti Kata, az első Exatlon győztese (az első évadban nem volt külön férfi és női nyertes). A március 24-i adásban Besenyei Bogi ellen kellett harcolnia, de riválisa sokkal jobb volt, pedig Kata két medált is elhasznált.

tv2

"Az volt a terv, amit az első futamban mutattam. Bogi nagyon jól teljesített. Egy All Starban ki lehet esni, ha egy eszközzel ennyire nem megy... pedig gyakoroltam. Nincs a fejemben olyan, hogy mi lett volna ha... de ha homokzsák van, jobban ment volna. Nem élhetem tovább az ittteni életemet, ezt az érzést nem tudom hová tenni... ez különleges, fura érzés. Hiányozni fog, hogy Dorci mellett ébredjek, hogy a többiekkel legyünk egész nap" - mondta a kieső.

Bogi egy futamot veszített, az elsőt, utána nagy nyugalmat érzett. "Most remegek, most jött ki az izgalom. Nem tűnt olyan hosszúnak a hét futam... fel sem tűnt semmi más. Katát támogatta a csapat, bár Dani mellettem állt, és Andrist is hallottam. Nem foglalkoztam azzal, ki kinek drukkol. Próbáltam kizárni, nem koncentrálni másra" - jegyezte meg a párbajgyőztes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!