Vége a vizsgálatnak, kiderült, mitől halt meg a Vészhelyzet sztárja

Mary Mara
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, mégsem volt fejseb, Mary Mara belefulladt a folyóba. Rengeteg filmben és sorozatban szerepelt: láthattuk a Vészhelyzet kilenc epizódjában vagy a Nash Bridges - Trükkös hekus 23 részében.
Vágólapra másolva!

A 61 éves színésznő holttestére a St. Lawrence folyóban leltek rá - közölte múlt hétfőn a New York-i rendőrség. Szerdán a TMZ arról számolt be, hogy a színésznő sérülést szenvedett, és csak utána esett vissza a vízbe. A lap információi szerint úszás után megcsúszott és beütötte a fejét, aminek következtében visszaesett a vízbe és megfulladt. A lap szerint az arcon is voltak horzsolások.

Most úgy tűnik, pontatlanok voltak a TMZ információi,

ugyanis a Jefferson megyei orvosszakértői hivatal vizsgálatot végzett, és megállapította, hogy baleset volt, a színésznő megfulladt. A színésznő szóvivője szerdán azt mondta a Yahoo Entertainmentnek, hogy a TMZ sztorija hamis. A rendőrség pedig megerősítette ezt a People magazinnak, mondván, a holttesten semmiféle seb nyoma nem volt, amikor megtalálták.

Mary Mara Forrás: Instagram/Mary Mara

Mary Mara 1989-ben kezdte a filmes-tévés karriert egy tévéfilmben, majd olyan alkotásokban szerepelt, mint a Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő, a Vészhelyzet (9 epizód), a Nash Bridges - Trükkös hekus (23 rész), a New York rendőrei, az Ally McBeal, a Csillagközi szökevények. Az Elnök embereiben, a Nyughatatlan Jordanben, a Harmadik műszakban is volt kisebb szerepe, láthatták a Star Trek: Enterprise, a Nyomtalanul, a Lost, a Dexter, a Gyilkos elmék nézői is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!