Lang Györgyinek sztrókja volt, Kulka János tanítja beszélni

Lang Györgyi
Vágólapra másolva!
Kulka János és Lang Györgyi legjobb barátok, a Kossuth-díjas színész segít most a Pa-Dö-Dő énekesének.
Vágólapra másolva!

Lang novemberi sztrókja óta Kulka az egyik legfőbb támasza, hetente többször találkoznak, ő tanítja újra beszélni. Sorstársak, hiszen a színésznek 2016-ban volt sztrókja, ami után neki is meg kellett küzdenie ezzel a problémával.

Forrás: Tv2

"Minden másnap jön, tanítjuk egymást beszélni" - mondta Kulka Jánosról a Klubrádió Ötös című műsorában Lang Györgyi, aki ezúttal Falusi Mariann vendége volt. Hallhatóan sokkal nehezebben, de viszonylag tisztán beszél az énekes, aki a sztrók óta napi 24 órás segítségre szorul. Hosszú évek óta kerekesszékben él, miután szklerózis multiplex betegségben szenved, a sztrók azonban rontott az állapotán.

Miután a 2016 április közepi sztrókja után Kulka János élete egy csapásra megváltozott, a családja és a szakemberek – például Varga Sarolta klinikai logopédus – mellett a barátok jelentették a legnagyobb támaszt a színész számára. A Blikk úgy tudja, hogy Lang Györgyi egyike volt azoknak, akik még a beszédterápiájában is segítették az afáziás színészt, aki rendszeresen látogatta a barátnőjét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről