A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Véres falak között aludt Gáspár Győző

Gáspár Bea és Győző
Vágólapra másolva!
Véres falak, kéthavonta cserélt, vizeletben úszó ágynemű, csúszómászók és ízeltlábúak a szobában – élete leghorrorisztikusabb éjszakáját töltötte a Gáspár Győző és felesége egy jordániai szálláson.
Vágólapra másolva!

Hajnali kettőkor kellett bekönyörögnie magát Gáspár Győzőnek és Beának egy szállásra, amiért nem tudtak fizetni, hiszen az Ázsia Expressz versenyzőinél nincs pénz. A Gáspár házaspárt egy Amman külvárosában élő panziótulajdonos fogadta be. Bár a helyi férfi nagyon udvarias és kedves volt, amit Győzikéék kaptak, arra egész életükben emlékezni fognak.

Forrás: TV2

"Íjjjajjj, tiszta húgy az ágy Bea!" – mondta a műsorban Győzike a szobába érkezésük után egy perccel, amikor felhajtotta a takarót az ágyon. "Nézd már Bea, ez be van pisilve!"

"Na jól van, ezt ingyen kaptuk" - válaszolta Bea asszony, aki felsikított, amikor azt látta, hogy Győző lehajol az ágyon, hogy megszagolja a gyanús foltot.

A házaspár már Magyarországon van, telefonon mesélte el utólag Gáspár Győző a Borsnak erről az éjszakáról. "Az csak egy kis részlet, amit a kamera látott. Mi Beával, Mo és Fanni, négyen aludtunk abban a hotelben két egymás melletti szobában... Ha hotelnek lehet nevezni...

A földbe gyökerezett a lábunk" - mondta Győző, majd így folytatta:

"Nem volt hova mennünk, hajnali két órakor már hol keressünk másik szállást? Én egész éjszaka nem aludtam! Féltettem Beát és Fanniékat is, és esküszöm éreztem a szellemet a szobában! Rettegtem, életem legborzasztóbb éjszakája volt."

Győző azt is elmesélte, hogy mit beszélgettek reggel a tulajdonossal:

Olyan sok állat volt a hotelben, mint egy állatkertben! Volt csúszómászó, ízeltlábúak....minden. Rettenetes élmény volt!" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!