Kitálalt a szomszéd Tóth Andiról

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi úgy döntött, egy időre visszavonul, hogy alaposan átgondolja jövőjét. Az egyik szomszéd beszélt a Blikknek arról, hogy van az énekesnő.
Vágólapra másolva!

A lap szerint nincs körülötte sok ember, akikre igazán számíthatna. Édesapjával gyermekkori sérelmei miatt nem tartja a kapcsolatot, és édesanyjával és csak évente néhány alkalommal találkozik, testvére pedig külföldön él.

Marics Peti és Tóth Andi Forrás: YouTube

Két-három barátján kívül szerelme az egyetlen támasza. Marics Petivel nyár eleje óta alkotnak egy párt, és szakmabeliként ő az egyetlen ember, aki igazán megérti, min megy most keresztül Andi, és talán ki tudja őt húzni a gödörből. Bár felmerült az is, hogy szakítottak, most úgy tűnik, a férfi igyekszik párja mellett állni, és minél több időt vele tölteni. Ezt Andi egyik szomszédja is megerősítette a Blikknek.

– Andi sosem ápolt szoros viszonyt a szomszédaival, de az elmúlt hetekben még inkább magába fordult és elzár mindenkitől. Peti amennyit csak tud vele van, hetente többször látjuk itt, próbálja őt kirángatni ebből az állapotból. Bízunk abban, hogy sikerül neki – mondta az informátor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről