Szétesett a kannibalizmussal vádolt perverz színész élete, sorozat lesz belőle

crime assault Horizontal HEADSHOT
(FILES) In this file photo taken on November 08, 2018 Actor Armie Hammer arrives for the AFI Opening Night World Premiere Gala Screening of "On the Basis of Sex" at the TCL Chinese theatre in Hollywood. - Los Angeles police said March 18, 2021, they had opened an investigation into rape allegations made against US actor Armie Hammer after a former partner filed a complaint. The 24-year-old woman detailed her accusations Thursday morning during a virtual press conference with her lawyer, women's rights attorney Gloria Allred. (Photo by Chris Delmas / AFP)
Vágólapra másolva!
Óriási botrány keveredett abból, hogy Armie Hammer színészt korábbi szeretői kannibalizmussal vádolták és azt állították a férfi nem emberhez méltóan bánt velük. Azóta Hollywood is hanyagolja a színészt. 
Vágólapra másolva!

Hammer nem kap filmszerepeket és állítólag egy hotelben dolgozik. A színész volt felesége, aki 10 éven át volt a társa és a legjobb barátja, elmondása szerint semmit nem észlelt Hammer sötét oldalából vagy erőszakos hajlamaiból. A nők akik viszonyba keveredtek a színésszel viszont arról vallottak, hogy Hammer rendszeresen megkötözte őket és erőszakos tartalmú üzeneteket küldött nekik - írja a New York Post.

A róla készülő dokumentumfilm sorozat a House of Hammer címet kapta és a színész sötét titkait úgy próbálja majd megfejteni, hogy a családja gyökereiben keresi majd a választ. Természetesen az áldozatok is megszólalnak majd a sorozatban, és kiderül mi az igazság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről